Sega: Tokyo Game Show 2009 Line-Up

2009. szeptember 02.
1.6591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Beléptünk az ősz első havába, a levelek lassacskán sárgás színezetűre váltanak, földre hullnak és kezdődik a játékszezon, erőteljes kínálattal.

A júniusi gamescom-ot szeptember végén a Tokyo Game Show követi, amely egyben az idei év utolsó nagy volumenű játékos rendezvénye lesz. Számtalan produkció kerül bemutatásra a felkelő nap országának saját bejáratú eseményén, amely három napon keresztül ontja majd az érdeklődőkre az információkat.

A Tokyo Game Show számunkra fontos, jóllehet, közel sem történik annyi, minket is érintő szösszenet, mint egy E3-on, vagy egy gamescom-on, de érdekességek bőven akadnak majd, melyekre érdemes lesz figyelmet szentelnünk. A Sega volt az egyik pionír a kicipelendő játékainak közzétételét illetően, melyek között ott lapul a Platinum Games hack'n'slash gyöngyszeme, a Bayonetta és a Sega házon belüli Ryu Ga Gotoku 4-e (Yakuza 4), illetve a PlayStation Portable exkluzív Valkyria Chronicles 2 sem marad távol a kíváncsian figyelő szemektől. Nyilvános a Tokyo Game Show 2009 line-up, ők ezekkel támadnak...

Puyo Puyo 7 (NDS)
The House of the Dead Overkill (Wii)
Bayonetta (PS3/X360)
Chin Sports (Wii)
Let's Make a Pro Soccer Club! 6 Pride of J (PSP)
Phantasy Star Portable 2 (PSP)
End of Eternity (PS3/X360)
Puyo Puyo 7 (Wii, PSP)
Valkyria Chronicles 2 (PSP)
Yakuza 4 (PS3)


Sega: Tokyo Game Show 2009 Line-Up - 1. kép

nincs még hozzászólás

Minden hír, videó és cikk
TGS 2009
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja