SEGA: Natalos játékot mutatnak be az idei E3-on

2010. március 18.
1.6061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
A SEGA főnöke, Mike Hayes elárulta, hogy a cég a közelgő E3-on mutatja be első Project Natalt támogató játékának prototípusát.

Egy CVG-nek adott interjú során emberünk azt is elmondta, hogy további játékokról hullik le a lepel az év második felében. Hayes ezen kívül megosztotta gondolatait azzal kapcsolatban, hogy a Sony és a Microsoft milyen készségesek, ha a mozgásérzékelős technológiák kerülnek szóba, hiszen mindkét cég adott a SEGA fejlesztőinek az új írányítókból, hogy ezzel is megkönnyítsék a fejlesztéseket.

"Megkértük a japán stúdiónkat, hogy csináljanak valamit a Natalhoz, amit majd be is szeretnénk mutatni az idei E3-on"- mondta el az interjú során Hayes. "Alig hat hét alatt össze is hoztak egy remek prototípust. Úgy értem, egy olyat, amivel már játszani is lehetett, és élvezetes volt. Jelentősen megkönnyítette a dolgot, hogy a Microsoft és a Sony is adott nekünk fejlesztői eszközöket, amiért külön dicséret jár a két cégnek. Igyekszünk mindent elkövetni azért, hogy a mozgásérzékelős játékaink tényleg olyan színvonalúak legyenek, mint amilyennek ígérjük őket."
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
zender profiljaDav2377 profilja