Sega Mega Drive klasszikusok a PlayStation Store-on is

2008. december 27.
1.7051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sega, a 16 Bit-es Mega Drive konzoljának kifutása óta folyamatosan visszasírja az aranykorszakot.

A japán SErvice GAmes legfényesebb szakasza volt a kilencvenes évek legeleje, egészen a közepéig, ebben az időszakban meghatározó játékok láttak napvilágot a négybetűs brand neve alatt. Az első Sonic stuff-ok, a Comix Zone, a Vectorman, az Ecco, a Streets Of Rage trilógia és még sorolhatnánk napestig. Nem meglepő, hogy Sega-ék minden generációban dobnak egy adag flash-t, amely a legsikeresebb éra kiválóságait gyűjti egy adathordozóra.

Nem rég jelentették be, a jövő év elején érkező, Mega Drive klasszikusokat egy csokorba szedő lemez megjelenését, több mint 40 játékkal a korongokon, PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokra, ám aki nem tart igényt a teljes tartalomra, azoknak is kínál a Sony egy kiváló alternatívát. Az ESRB (Entertainment Software Rating Board), az amerikai szoftver korhatár besorolásokért felelős hivatala jelenleg négy cím osztályzási procedúráját végzi, a PlayStation Store számára.

Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy belátható időn belül megérkeznek az első fecskék a Sony online játékpiacára, letölthető, Mega Drive klasszikusok formájában. Egyelőre négy címről tudunk, melyek a következők: Sonic The Hedgehog 3, Phantasy Star II, Comix Zone és a Gunstar Heroes. Semmi konkrétum nem áll jelenleg a rendelkezésünkre, tehát nem tudjuk, hogy pontosan mikor és mennyiért lesznek letölthetők az első Sega Mega Drive flashback-ek.

Amint konkretizálódnak a dolgok, visszatérünk rájuk. Addig is, stay tuned to Game Channel Online.
5 hozzászólás

xpforever

9 éve, 10 hónapja és 2 napja

Sonicot nagyon szeretem.

válasz erre

Protozoli

16 éve, 7 hónapja és 19 napja

A Sonic az nagyon király! Játszottam már sokfélével, és nagyon szeretem!

válasz erre

Rambo

16 éve, 7 hónapja és 20 napja

Ha lesz alkalmam, akkor a Sonic-ot meg fogom venni, nekem (a korom miatt) kimaradt a SEGA-s időszak, de kíváncsi vagyok ezekre a játékokra. Bár lehet, hogy ma már nem fognak olyan nagy számnak tűnni.

válasz erre

Helme

16 éve, 7 hónapja és 20 napja

Áhh végre... Mióta várom :$
Nekem, jöhet mindegyik

válasz erre

Vendég

16 éve, 7 hónapja és 20 napja

nem is lehet vele jáccani!
meglepett smileyszomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja