Sega: Közelgő megjelenések

2008. március 09.
1.9911
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sega közzé tette néhány fontosabb játékának frissített megjelenési listáját, amin bizony szerepel néhány finomság.

Pontos dátum nem tartozik mindegyikhez, de közelebb kerültünk ismét az igazsághoz. Nem kisebb nevek érkeznek hamarosan, mint a Condemned 2, a Viking: Battle For Asgard, a Samba De Amigo és a Sega Superstars Tennis. Kellemesen tarka és változatos tehát a lista, így biztosan mindenki megtalálja majd a magának leginkább kedves produktumot. Lássuk!

PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra március 28.-án érkezik a Condemned 2: Bloodshot, mely keményen próbára teszi ismét az idegeinket. Horror fanok, készüljetek, igen közeli a pillanat.

A Dreamcast-on debütált Samba De Amigo Nintendo Wii-s újrakiadása nem kapott közelebbi dátumot, jelenleg csak annyit tudunk, hogy valamikor nyáron esedékes.

Brain Assist DS március 14-én kerül a boltok polcaira, míg a Happy Tree Friends szintén csak a valamikor nyáron cimkét viseli magán. Ez utóbbi produktum a PC-t és az Xbox 360-at fogja betámadni.

A Sega Superstars Tennis szintén ebben a hónapban landol az üzletekben, egészen pontosan 20.-án és teszi mindezt több platformon egyszerre, így például Nintendo Wii-n és Xbox 360-on is.

A Viking: Battle Of Asgard, Xbox 360-on és PlayStation 3-on startol el március 28.-án, a Nintendo Wii-re megjelenő Sega Bass Fishing-gel és a House Of The Dead II & III Return-nel egyetemben.

A Valkyria Chronicles a Sony harmadik PléjStációját célozza, szintén egy eddig ismeretlen, nyári időpontban.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 26 napja

A Viking játékról hallottam már, a többi még ismeretlen. A House of the Dead istenkirály játék, régi játéktermekben órákat játszottunk a haverokkal röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja