SEGA: Az idei frissített menetrend

2008. június 06.
2.2901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A SEGA közétette a 2008-as esztendőre vonatkozó, módosított megjelenési listáját, melyen igazán ígéretes címek szerepelnek, bár nem mindegyik produktum érkezik meg sajnos idén, két játék megjelenése 2009-re tolódott el.

A Sonic Unleashed a korábban tervezett időpontot képes lesz tartani, így azt Novemberben vehetjük kézhez, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Nintendo Wii-re, ám az Aliens: Colonial Marines és az Empire: Total War átcsúszik a következő esztendőre.

Először a Beijing-i olimpiai játék fog érkezni a SEGA gondozásában, június 27.-én, majd ezt követi augusztus 22.-én a Gas Powered Games PC-s szerepjátéka a Space Siege. A szeptemberi hónap még ennél is jóval sűrűbbnek ígérkezik, hiszen több sikervárományos is ebben a hónapban fut be.

A levélhullás első havában érkezik a Golden Axe: Beast Rider multiplatform színekben (PlayStation 3, Xbox 360), a Picto Image DS, a Nintendo marokkonzoljára, a BioWare szerepjátéka a Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood, szintén DS exkluzívként. A sort pedig a PlayStation 2-es Yakuza 2 zárja. Ez utóbbit kiemelten várjuk már.

A novemberi hónapra pedig már csak a Sonic Unleashed maradt, mely érkezik mindhárom asztali berendezésre. Sonic visszatér a gyökereihez és megpróbál a számára barátságtalan térbeliség után nagyrészt síkban kalandozni. Remek darabnak ígérkezik, csak bírjuk ki addig cérnával valahogy. Képzeletben túl vagyunk a szilveszteri bulin, újévet köszöntünk és már haladunk is tovább, hiszen a következő év elején is meg leszünk dobálva szimpatikus anyagokkal.

Az Obsidian Alpha Protocol-ja érkezik az új esztendő első negyedében, a fekete-fehér képi világgal megáldott Wii exkluzívval, a Madworld-del karöltve. Ez utóbbit a Platinum Games (ex-Clover) hozza tető alá. A sort pedig a Creative Assembly féle Empire: Total War és a Gearbox által összerakott Aliens: Colonial Marines zárják.

Így fest tehát a SEGA idei, illetve jövő év eleji, tervezett menetrendje. Gondolom mindenkinek van közöttük legalább egy favoritja. Nekünk kapásból kettő is. További szép napot kívánunk.

- Beijing 2008 PS3/360/PC - Június 27
- Space Siege PC - Augusztus 22
- Picto Image DS - Szeptember
- Golden Axe Riders 360/PS3 - Szeptember
- Sonic Chronicles DS - Szeptember
- Yakuza 2 PS2 - Szeptember
- Sonic Unleashed 360/PS3/Wii/PS2 - November
- Empire: Total War PC - 2009 Első negyedév
- Alpha Protocol PS3/360/PC - 2009 Első negyedév
- Madworld Wii - 2009 Első negyedév
- Aliens: Colonial Marines - 2009 Első negyedév
1 hozzászólás

Vendég

17 éve, 2 hónapja és 19 napja

szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaXTomiX0029 profilja