SEGA: A lipcsei felhozatal

2008. augusztus 15.
2.5111
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A SEGA rengeteg finomsággal készülődik a jövő héten esedékes lipcsei Games Convention-re.

Nem kevesebb mint 14 már bejelentett címet cipel magával a rangos eseményre, valamint található a listán egy eddig fel nem fedett anyag is, amelyet a Games Convention keretein belül fog leleplezni az egykoron szebb napokat is megélt konzolos legenda. Most aztán lehet majd néhány napig azon spekulálgatni, hogy vajon mit tartogat nekünk talonban a SEGA.

A Sonic fanok máris örömtáncba kezdhetnek, hiszen egyből két sünkaland is megtekinthető lesz Lipcsében, nevezetesen a multiplatform Sonic Unleashed és a Nintendo DS exkluzív Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood. Jelen lesz továbbá az Obsidian Entertainment Alpha Protocol-ja, illetve a nem rég bejelentett Creative Assembly RTS sikervárományos, a Stormrise is.

Ezeken felül tiszteletét teszi még a Nintendo Wii-n újjeszülető ritmusjáték klasszikus, a Samba De Amigo, amelyhez csatlakozik egy másik régről ismert cím, a Golden Axe újabb felvonása. Erős felhozatal, nem beszélve arról, hogy a világpremier játékuk leleplezéséig az összes körmünket tövid fogjuk rágni. Kitartás, hithű SEGA szamurájok!

* "Világpremier" - Bejelentetlen
* Samba De Amigo
* Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood
* Sonic: Unleashed
* Mario & Sonic at the Olympic Games
* Beijing 2008
* Dinosaur King
* Space Siege
* Empire: Total War
* Alpha Protocol
* MadWorld
* Bayonetta
* Golden Axe
* Valkyria Chronicles
* Stormrise

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja