Sega Alliance néven segíti az indie játékok kiadását a jövőben a Sega

2012. augusztus 18.
1.9521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sega legfrissebb bejelentései szerint a jövőben ők is szeretnének nagyobb részt vállalni a játékiparon belül az indie projektek felvirágoztatásában, hiszen bár még mindig nagy a kereslet a tripla-A kategóriás címekre, az indie játékok is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.

A cég éppen ezért Sega Alliance címmel egy új csoportosulást alapított, amelynek keretein belül minden indie csapatnak segítséget nyújtanak abban, hogy alkotásuk sikeres legyen, mindenhová eljusson, megfelelő marketinget kapjon, a stúdiók pedig bármikor részt vehessen egy-egy kreatív konzultáción, ahol - feltehetően nem két forintért - segítséget kapnak a nagykutyáktól.

Az első videojáték, amely a Sega Alliance segítségével fog napvilágot látni a jövőben, az Owlchemy Labs által fejlesztett Jack Lumber lesz, amely első körben kizárólag iOS rendszerekre fog megjelenni, méghozzá szerte a nagyvilágon, megközelítőleg 70 centes árkategóriában.

Ha a Segának bejönnek a számításai, a jövőben ők is nagyobb hangsúlyt fognak fektetni az indie címekre és a kisebb mobilos projektekre, ami reményeink szerint nem fogja veszélybe sodorni a nagyobb szabású videojátékokat.
5 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 5 napja

Ez nagyon jól hangzik!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 6 napja

Nagyon jók az indie játékok mostanában úgyhogy részemről ez örömhír.

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 6 napja

Jól hangzik. Olcsó és jó játékok jöhetnek tőlük.

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 6 napja

Én látok benne fantáziát...

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 6 napja

ha mogejuk all a sega maris nem indie jatek lesz...jnkabb lecsuszott kiadok altal penzelt project, persze ettol meg lejet jo.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja