Section 8: Nyáron indulhat a béta

2009. május 01.
5.6871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Section 8 talán már véglegesen is megküzdött a nevét illető jogi problémákkal, és az idei év végére várt alkotás végre megjelenhet, hogy egy újabb többjátékos módra fókuszáló, futurisztikus FPS-t kapjon a nagyérdemű játékos társadalom.

A TimeGate Studios műhelyében készülődő alkotást az illetékesek még a megjelenés előtt szeretnék egy közös tesztre bocsájtani, ami a játék béta verziójába engedne bepillantást, így ha szeretnél magad is részt venni a hatalmas harcokban, ne habozz sokáig, a hír végén található linkre kattintva már regisztrálhatod is magadat.

Természetesen a játék még nem fogja kezdetét venni, hiszen a fejlesztők csak a nyáron indítják útjára a bétát, pontosabbat viszont még ezzel kapcsolatban nem árultak el. A PC-re és Xbox 360-ra érkező Section 8 egy jövőbeli konfliktust tár majd elénk, ahol a feladatunk az lesz, hogy bolygóról bolygóra repkedve likvidáljuk a Föld elpusztítására induló terrorista alakulatokat, aminek érdekében hatalmas robotokba is beülhetünk majd, de maradhatunk a hagyományos test a test elleni csatáknál is.

Ha szeretnéd bebiztosítani a helyedet a nyári béta tesztre (limitált férőhelyes lesz, tehát érdemes sietni), akkor kattints rá az alábbi linkre, és töltsd ki a regisztrációs úrlapot, majd a forró nyári napok valamelyikén biztosan megkapod a béta-kulcsot, utána pedig csatlakozhatsz is a harcokhoz.

Section 8 hivatalos honlap
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profilja