Second Life: Böngészőjáték készül a virtuális világból

2010. június 14.
6.0111
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Linden Lab fejlesztőcsapata azt nyilatkozta egy sajtóközleményben, hogy a Second Life nevű letölthető kliensprogramból böngészőjátékot szeretnének kreálni.

Az életszimulátort 2003-ban adták ki, azóta töretlen a sikere és több, mint 15 millió regisztrált felhasználóval büszkélkedhet. Ezen kívül számos neves cég csatlakozott a valóságszerű világba, amelyek kizárólag virtuális ingatlanokat irányítanak. A Linden Lab fejlesztőgárdája szerint azáltal, hogy a termékből internetes szoftver lesz, leküzdhetővé válnak a telepítési nehézségek és így egyszerűbb hozzáférést biztosítanak a matériához.

A Second Life univerzumában a felhasználók mozgó avatarokat vezérelhetnek, virtuálisan élhetik az életüket, elmehetnek koncertekre, bárokba, különféle programokban vehetnek részt, dolgozhatnak, ismerkedhetnek, vásárolhatnak és a többi. Az oktatás is fontos szerepet játszik az alkotásban, különböző főiskolákon, egyetemeken tanulhatnak a tudásra vágyó játékosok némi pénz ellenében. Ezen felül a felhasználóknak a telek nagyságától függően havonta használati díjat kell fizetniük az üzemeltetők részére. A fejlesztők adatbázis-túlterhelés problémával is küszködnek, mivel a rohamosan növekvő felhasználószámot nem mindig képes probléma mentesen kiszolgálni a jelenlegi rendszer. A Linden Lab azt nyilatkozta, hogy a stratégiai újjáépítés miatt valószínűleg az alkalmazottjai 30%-át elbocsájtja.


Second Life: Böngészőjáték készül a virtuális világból - 2. kép



Second Life: Böngészőjáték készül a virtuális világból - 3. kép



Second Life: Böngészőjáték készül a virtuális világból - 4. kép

7 hozzászólás

marco

13 éve, 5 hónapja és 5 napja

Vendég írta:
szevasztok
Szevasz!röhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 5 napja

szevasztok

válasz erre

Vendég

14 éve, 5 hónapja és 23 napja

De jó játék ahozz képest hogy vannak ingyen ruhák amiket nem kel igazi pénzből fizetni szerintem rohat jó játék több ezer ruha van már szuper !röhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 10 hónapja és 4 napja

hülyék vagytok röhögő smileyD a second life rengeteget fejlődött azóta, már létezik mikrofonos funckió is, amit sokan használunk is!

válasz erre

Shadow

14 éve, 11 hónapja és 24 napja

ja csak az ien egyedül maradt -- depresszios kockák játszanak ienekkel nemis értem nagyon mi a lényegük ezeknek akkor má vmi facebookon ismerjen meg valakit menyjen le azt késsz

válasz erre

DNS

14 éve, 11 hónapja és 24 napja

Na ja, nem igazán tudom, mire jók ezek, amikor ott van maga az élet... Ami, ha minden igaz, még jobb is ennél, mert azt mondják róla: "Az élet egy **** játék, de a grafikája nagyon ott van."

válasz erre

lacyboy

14 éve, 11 hónapja és 24 napja

Sose szerettem az iylen életszimulátorokat

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja