Second Life: Böngészőjáték készül a virtuális világból

2010. június 14.
5.1161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Linden Lab fejlesztőcsapata azt nyilatkozta egy sajtóközleményben, hogy a Second Life nevű letölthető kliensprogramból böngészőjátékot szeretnének kreálni.

Az életszimulátort 2003-ban adták ki, azóta töretlen a sikere és több, mint 15 millió regisztrált felhasználóval büszkélkedhet. Ezen kívül számos neves cég csatlakozott a valóságszerű világba, amelyek kizárólag virtuális ingatlanokat irányítanak. A Linden Lab fejlesztőgárdája szerint azáltal, hogy a termékből internetes szoftver lesz, leküzdhetővé válnak a telepítési nehézségek és így egyszerűbb hozzáférést biztosítanak a matériához.

A Second Life univerzumában a felhasználók mozgó avatarokat vezérelhetnek, virtuálisan élhetik az életüket, elmehetnek koncertekre, bárokba, különféle programokban vehetnek részt, dolgozhatnak, ismerkedhetnek, vásárolhatnak és a többi. Az oktatás is fontos szerepet játszik az alkotásban, különböző főiskolákon, egyetemeken tanulhatnak a tudásra vágyó játékosok némi pénz ellenében. Ezen felül a felhasználóknak a telek nagyságától függően havonta használati díjat kell fizetniük az üzemeltetők részére. A fejlesztők adatbázis-túlterhelés problémával is küszködnek, mivel a rohamosan növekvő felhasználószámot nem mindig képes probléma mentesen kiszolgálni a jelenlegi rendszer. A Linden Lab azt nyilatkozta, hogy a stratégiai újjáépítés miatt valószínűleg az alkalmazottjai 30%-át elbocsájtja.


Second Life: Böngészőjáték készül a virtuális világból - 2. képSecond Life: Böngészőjáték készül a virtuális világból - 3. képSecond Life: Böngészőjáték készül a virtuális világból - 4. kép

7 hozzászólás

marco

9 éve, 11 hónapja és 21 napja

Vendég írta:
szevasztok
Szevasz!

válasz erre

Vendég

9 éve, 11 hónapja és 21 napja

szevasztok

válasz erre

Vendég

11 éve, 10 napja

De jó játék ahozz képest hogy vannak ingyen ruhák amiket nem kel igazi pénzből fizetni szerintem rohat jó játék több ezer ruha van már szuper !

válasz erre

Vendég

11 éve, 4 hónapja és 19 napja

hülyék vagytok D a second life rengeteget fejlődött azóta, már létezik mikrofonos funckió is, amit sokan használunk is!

válasz erre

Shadow

11 éve, 6 hónapja és 11 napja

ja csak az ien egyedül maradt -- depresszios kockák játszanak ienekkel nemis értem nagyon mi a lényegük ezeknek akkor má vmi facebookon ismerjen meg valakit menyjen le azt késsz

válasz erre

DNS

11 éve, 6 hónapja és 11 napja

Na ja, nem igazán tudom, mire jók ezek, amikor ott van maga az élet... Ami, ha minden igaz, még jobb is ennél, mert azt mondják róla: "Az élet egy **** játék, de a grafikája nagyon ott van."

válasz erre

lacyboy

11 éve, 6 hónapja és 11 napja

Sose szerettem az iylen életszimulátorokat

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profilja