Sean Ratcliffe: Sonic-nak idő kell a talpra álláshoz

2009. július 30.
1.8821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Sonic egykori fénye már csak az öreg motorosok emlékeiben éldegél, és bár kedvenc sününk ma is aktív, nem képes többre a rendszeres bukdácsolásoknál.

Nem csak a kasszáknál teljesít többnyire alul, hanem az ítészek előtt is rendre elvérzik nagyrészt az összes próbálkozás. A Sonic Unleashed már egy határozottan jó irányba kezdte terelgetni az évek óta vakvágányon haladó franchise-t, de voltak nagyon zavaró elemei is, ezzel együtt elfogadhatónak éreztük a hádé konzolos verziókat.

Sonic jövője számunkra még ismeretlen, de Sean Ratcliffe, a Sega amerikai marketing honcho-ja szerint érezhető lesz majd a javulás, de ehhez sok-sok idő szükségeltetik, nem megy a dolog egyetlen varázsütésre. Azért persze butaság lenne leírni kék szélvészünket, hiszen Mario mellett az olimpián kimagaslóan teljesített a kasszáknál, majd hamarosan folytatják rivalizálásukat a téli sportok világában, jövőre pedig járművekbe pattanva száguldozhatunk vele és barátaival az All-Stars Racing-ben. Kíváncsian várjuk, hogy mit hoz számára még a jövő, mert platform stílusban az egyik legnagyszerűbb alkotások születtek a nevével fémjelezve, egészen az ezredforduló magasságáig.


Sean Ratcliffe: Sonic-nak idő kell a talpra álláshoz - 2. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja