Scorpion név alatt gamereknek szánt házat készít a Chieftec

2018. március 12.
4.0151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Chieftec bejelentette legújabb, gamereknek szánt házát, melyet Scorpion név alatt biztosan azonnal a szívükbe zárnak majd a tuningőrültek, hiszen a termék új szintre viszi az edzett üvegből készült házikók fogalmát.
Advertisement

A Chieftec Scorpion esetében így az elő- és az oldallap is edzett üvegből készült, melyek közül főként előbbi emelhető ki, hiszen itt három darab 12 centis ventilátor teljesít látványos szolgálatot - ezeket külön szabályozhatjuk -, amit a LED fényeknek köszönhetően jól láthatunk is, noha egy további propeller még a hátoldalra is felszerelésre került.

Maga a ház 436x202,5x505 mm-es méretekkel rendelkezik a közel 7 kilogrammos súly mellett. Masszív acélvázába szinte bármilyen nagy tápot beszerelhetünk - van hely bőven -, viszont CPU hűtőből legfeljebb 16 centis, grafikus kártyából pedig maximum 35 centis fér bele, míg az alaplapok terén legfeljebb ATX méretűben gondolkozhatunk.

A Chieftec legújabb gépháza várhatóan még ezen a héten rendelhetővé válik, azonban alaposan ki kell nyitni hozzá a tárcánkat, hiszen 82 euróba, azaz közel 25 ezer forintba kerül.
Advertisement
4 hozzászólás

kpal

3 éve, 2 hónapja és 23 napja

Nem is drága. És egész szép!

válasz erre

WarriorAutobot

3 éve, 2 hónapja és 23 napja

A front oldal szép, de oldalról már annyira nem tetszik.

válasz erre

zender

3 éve, 2 hónapja és 24 napja

Hú de komoly dög!

válasz erre

WillThaWheel

3 éve, 2 hónapja és 24 napja

Mutatós egy torony!

válasz erre
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Patrik94 profiljaManiac profilja