SCEE: A PS3 2012-től a családok és az ifjabb generációk felé veszi az irányt

2011. december 05.
1.8171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Jim Ryan, a Sony Computer Entertainment Europe újonnan felavatott feje nemrégiben úgy nyilatkozott, a japán vállalat nagy valószínűséggel célközönséget vált a következő évtől; a PlayStation 3-mal ettől fogva már sokkal inkább a családokat, illetőleg a fiatalabb korosztályt szeretnék lenyűgözni - ugyanakkor hozzátette: a "core gamerek egyáltalán nem lesznek elhagyagolva".

"Szerintem tapasztalni fogjátok, amint a konzolt mind jobban a némileg fiatalabb korosztály felé toljuk" - magyarázza Jim Ryan.
 

- "Jelentősebb család piac. A core gamerek egyáltalán nem lesznek elhanyagolva."

"Tonnaszámra lesznek remek cuccok a core gamerek számára a mi stúdióinktól, harmadik felektől egyaránt. Ugyanakkor érdekes dolgok történnek néhány régióban, és ezek lehetővé tennék, hogy egy olyan piacot nyissunk meg, amelyeken sikerrel jártunk a PS1-gyel és a PS2-vel, azonban a PS3 esetében ezt a lépést még nem tettük meg."


Talán a Sony úgy érzi, itt már hamarosan lelegeli a zsenge fű nagy részét, és ideje új területekre vándorolnia? Ki tudja, mi járhat a Sony fejében... Annyi bizonyos, hogy hasonló dolgok játszódtak le a PSP esetében is - nem sokkal azelőtt, hogy előálltak volna a Vita-val. A vállalat eme orientálódása valahol bogarat ültet a fülünkbe...
2 hozzászólás

Vendég

9 éve, 11 hónapja és 2 napja

remelem azert tenyleg megmaradnak a hc cimek

válasz erre

Vendég

9 éve, 11 hónapja és 2 napja

Mi eddig is családi masinaként használtuk. Nincs is egyszemélyes játék itthon talán...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

pityuska profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljakylx profiljanurbanu profiljamarco profiljaManiac profiljamarco profilja