Saw: Az első képek és információk

2009. április 03.
8.0651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az immáron Konami műhelyben formálódó, Fűrész filmek alapján készülő Saw adaptáció a lehető legjobb úton halad a végleges stádium felé.

A tavalyi rémhírek után, miszerint a játék elképzelhető, hogy nem is fog megjelenni, ez egy abszolút pozitív fejlemény, legalábbis azoknak, akik szerették / szeretik a Fűrész sorozatot, ami kicsit talán megfáradt már így az ötödik rész környékén, de a fejlesztők nagyon bizakodóak, ha játékukról van szó.

A friss hírek szerint, a Saw még a Silent Hill sorozaton is túl fog mutatni, bár előre inni a medve bőrére talán nem a legszerencsésebb, főleg, hogy egy adaptációról beszélünk, amik általában nem szoktak túl jól sikerülni, na meg a Silent Hill sorozat a horror játékok egyik keresztapja, egy friss projektet vele egy lapon emlegetni merész húzás.

Mindenesetre a Konami bizakodó, és elárulták nekünk, néhány képpel karöltve, hogy mi is lesz a feladatunk majd a játék betöltése után. Nemes egyszerűséggel nem fogunk lövöldözni, sem semmi egyéb durvaságba belefolyni, hanem mi az áldozat képében fogunk feltűnni, akinek ki kell szabadulni a Jigsaw által felállított csapdából.

Nagy valószínűséggel nem kevés kalandjátékos elem fog belekerülni ennek következtében, de azért a játék stílusára ezt nem lehet majd ráhúzni teljes mértékben, hiszen az illetékesek is odabökték az akció jelzőt, ami egy kicsit összekavarhatja a gondolatokat.

Az alkotásról, az információk mellett befutottak az első képek is, melyek nem egy csodálatos, de annál hangulatosabb megvalósításról árulkodnak. A friss hírek szerint idén ősszel kiderül, hiszen a kiadó arra tervezi a boltokba kerülést. Várjuk a továbbiakat, de legfőképpen egy ízes gameplay videót. Addig is pillants rá az első képekre:


Saw: Az első képek és információk - 2. kép


Saw: Az első képek és információk - 3. kép


Saw: Az első képek és információk - 4. kép



3 hozzászólás

Vendég

14 éve, 5 hónapja és 25 napja

juj remélem nagyon cool lesz röhögő smileymenő smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 11 hónapja és 3 napja

na szép a konami ismét alkottot?röhögő smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 2 hónapja és 4 napja

erre nagyon kíváncsi vagyok..nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja