Savage 2: A Tortured Soul: Játssz ingyen, harcolj keményen

2008. december 10.
5.1621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Savage 2 egy elég nehéz kategóriát képvisel a játékpiacon, hiszen több stílust vegyít a játékmenetbe és ímmel-ámmal de beleszorítható az MMO kategóriába, bár onnan egy kicsit kilóg, hiszen mérföldekkel másról szól.

A multiplayer játék kategóriába már jobban bepasszírozható lenne, de mivel annyira nem kiemelkedő darab, a kereslet rá elég szépen megcsappant az utóbbi időben. Viszont az a bizonyos jég most megriant, sőt be is szakadt, hiszen a játék belépett a free-to-play kategóriába, ami azt jelenti, hogy töltsétek, játsszátok, mert lehetőségetek van rá, ezzel a húzással a fejlesztők pedig elindultak azon az úton, amin tovább haladva a játék komolyabb sikereket is elérhet.

Az alkotástt néhány szóban összefoglalni elég hálátlan feladat, de megpróbálom. Az alapkoncepció ugyebár a multiplayer játékmenet, ahol két részről kapcsolódhatunk be a harcokba. Az egyik frakció az emberi faj, a másik pedig az undorítóbbnál undorítóbb szörny, őket küldhetjük harcba, viszont a harc menete sem teljesen megszokott. Ha eldöntöttük melyik frakcióhoz csatlakozunk, választanunk kell, hogy hadvezérek leszünk, vagy első ízben, a frontvonalból harcolunk. Innentől fogva tehát FPS illetve RTS nézetből is követhetjük a harcokat, illetve részt vehetünk bennük, természetesen mindkét stílusnak megvannak a maga egyéni dolgai, harcrendszere, taktikái.

Ha ez még mindig kevés lenne, elmondanám, hogy az egészet átfogja egy fantasy koncepció és némi RPG utánérzés is, tehát az összkép egy tökéletes játék lehetne, de valamiért nem lett az. Ha neked is felkeltette az érdeklődésedet ez a nem mindennapi alkotás, mellékelek egy linket, ami egyből elvezet a hivatalos honlapra, onnan ingyenesen letöltheted a játékot és szabadon játszhatsz, amíg csak kedved tartja. Találkozzunk a csatamezőn...Savage 2 hivatalos honlap
4 hozzászólás

Vendég

10 éve, 4 hónapja és 22 napja

őőő először is ez egy netes játék. az én veleményem szerint azért is nem készítettek hozzá magyarosítást, amiért a World of Warcraft-hoz sem. amugymeg teljesen felesleges a magyarítás, mivel a harc van a középpontban. kommunikálni nem nagyon kell, viszontg ha mégis, azt hiszem a mai világban már szinte mikndenki rendelkezik egy minimális angol tudással . Amugy szerintem nagyon szuper játék, zseniális a grafikája, ahhoz képest hogy mien alacsony a gépigénye. Nem is foglal sok helyet, és ráadásul az S2 Games csinálta és tőlük még nem láttam rossz játékokat. Savage 2 és példa kedvéért a Heores of Newerth. Aki egy kicsit is szereti a kicsit fantasy-s harcokat, mindenképp ajánlom . További szép napot mindenkinek.

válasz erre

Vendég

11 éve, 23 napja

Áron a király írta:
Jó de hol a magyarítás?!
nemtoom

válasz erre

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 12 napja

tök ****

válasz erre

Áron a király

12 éve, 3 hónapja

Jó de hol a magyarítás?!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja