Satoru Iwata és a WarioWare: Snapped! esete

2009. április 06.
2.5171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Nintendo mélyen tisztelt elnöke ha kell, levetkőzi a konferenciákon mutatott, konzervatív önmagát és beül egy-egy konzol elé élvezni a játékóriás mulattató produktumait.

A Nintendo DSi péntek óta kapható az Európai territóriumban, a kis masinával együtt pedig útjára bocsátották a gépezet saját játékletöltő szolgáltatását is, a DSi Ware-t, vagy más néven DSi Shop-ot, melynek egyik kezdő darabjai között lelhetjük a zseblakó belső kameráját is hadrendbe állító WarioWare: Snapped-et!

Satoru Iwata nem csak, hogy elidőzött az új szerzeménnyel, de rögzítették is azt, ezáltal pedig rövidke betekintést nyerhetünk a minijáték gyűjtemény mechanizmusába. Mint azt korábban hírül adtuk, ez a cím lesz az első olyan alkotás a frissen debütált DSi masinára, amely aktívan használatba veszi majd a gép belső optikáját, folytonosan figyeli a mozgásainkat és azokat viszi be a játékba irányítási parancssorozatként.

A megoldás gyakorlatilag teljes mértékben megegyezik a PlayStation 2-n nagy sikerrel futó Eye Toy kamera funkciójával, annyi jelentős különbséggel, hogy ez már bárhol velünk lehet. A WarioWare: Snapped! nálunk is megvásárolható a Nintendo online üzletében, letölthető formában, így ha még hezitálsz, de kacérkodsz a beszerzésének gondolatával, talán a nagy mester segíthet a döntésben egy rövidke ízelítő erejéig.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljaKisember001 profiljaGargameth profiljaBotyi profiljamarco profilja