Satoru Iwata szerint több külsős fejlesztő érdeklődik a 3DS iránt már most, mint a DS után valaha is

2010. november 09.
1.6691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hamarosan, nagyjából négy hónap múlva hatalmas változás fog bekövetkezni a konzolpiac handheld részlegében, a Nintendo ugyanis a másodhegedűs szerepéből szeretne az élre törni, és a három dimenzió technológiájának bevetésével megalkotni egy olyan masinát, ami egy ideig verhetetlen lesz a piacon.

Természetesen - már sokszor elmondtuk - a technológia önmagában semmit sem ér, ezt tudják jól a Nintendo emberei is, ám tenni ellene ők nem tudnak, és nem is akarnak, hiszen a kis konzol képességei olyan népszerűek lettek, hogy a gombamód szaporodnak azok a fejlesztőcsapatok, akik jelentkeznek a Nintendo-nál, természetesen nem cukorkaosztás, hanem játékfejlesztés okán.

Satoru Iwata, a Nintendo elnöke szerint ráadásul olyan sok külső programozóbrigád érdeklődik a 3DS iránt, mint amennyi a DS után soha. Iwata, elmondásai alapján nagyon sokat utazik, rendre körbejárja a Nintendo leányvállalatait és külföldi divízióit, hogy érdeklődjön a 3DS körüli felhajtásokról, és az ilyen utazásokon tapasztaltakra alapozza fenti kijelentését. Ha tehát maradéktalanul hihetünk a Nintendo elnökétől származó szavaknak, akkor brutális játékfelhozatal várható a jövőben a 3DS-hez, ami önmagában már félsiker, főleg olyan fejlesztőcsapatokkal az élen, mint az EA, a THQ, a Capcom, a Konami, az Activision, a Take Two vagy a Ubisoft.
2 hozzászólás

Shade

14 éve, 7 hónapja és 9 napja

Nemsemmi kis kütyü lesz ez, remélem lesz valaha lehetőségem egyátalán kézbe venni egyet.

válasz erre

Vendég

14 éve, 7 hónapja és 9 napja

nagyon jó kis gép lesz ez. nálunk mikortól lesz kapható?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja