Sam & Max: Hamarosan érkezik a harmadik évad

2010. március 13.
2.8051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az öltönyös kutya és a ruhátlan nyúl, ismertebb nevükön Sam & Max először 1993-ban bukkantak fel a játékosok látóterében egy mára már kultikussá nemesedett kalandjátékban.

A folytatás híre többször is felmerült, ám ennek ellenére a szerethető figurák csak 2006 októberében tértek vissza a képernyőkre egy, a Telltale Games által fejlesztett epizodikus Sam & Max széria keretein belül. A játék akkora siker lett, hogy a csapat meg sem állt, amíg ki nem dobott egy 6 részből álló évadot, majd egy minőségben, poénkodásban hasonló szintet képviselő második szezont. Ekkor egy kis pihenőre küldték a karaktereket, hogy feltámasszanak egy újabb legendás hőst (Guybrush Threepwood), majd tavaly decemberben jelezték egy szolid teaser site-tal, hogy hamarosan visszatérnek a Sam & Max produktumokhoz.

Az idő most jött el a nagy bejelentés megtételére, a fátylak fellebbentek a Devil's Playhouse névre keresztelt harmadik idény elől. Hőseink továbbra is a Freelance Police berkein belül tevékenykedve őrzik a békét, üldözik a gonosztevőket, és nem mellesleg szórakoztatják a játékosokat. A történet Maxszal veszi kezdetét (ő az állandóan vigyorgó nyúl), aki rejtélyes, ám erős pszichikai képességekre tesz szert egy ősi tárgynak köszönhetően. A kezdő rész a The Penzal Zone nevet viseli, és közel egy hónap múlva, április 15-én válik játszhatóvá.

Egyelőre PC-re, Macre és PS3-ra jelentették be az alkotásokat, utóbbira a Play Station Networkön keresztül lehet majd beszerezni. A szezon összes részét 34,95 dollárért rendelhetjük elő a hivatalos honlapon, amelyért kapunk egy ingyenes epizódot a Telltale régebbi sorozatainak egyikéből, bejuthatunk egy zártkörű fórumra, exkluzív akciókkal kedveskednek a készítők a következő hónapok során, valamint letölthetünk avatárokat, háttérképeket. Az örömteli hírt néhány screenshot és egy mókás videó dobja még feljebb.
#tv#

Sam & Max: Hamarosan érkezik a harmadik évad - 2. kép


Sam & Max: Hamarosan érkezik a harmadik évad - 3. kép


Sam & Max: Hamarosan érkezik a harmadik évad - 4. kép


Sam & Max: Hamarosan érkezik a harmadik évad - 5. kép


Sam & Max: Hamarosan érkezik a harmadik évad - 6. kép

1 hozzászólás

Braddock

13 éve, 8 hónapja és 8 napja

Jajj hát ez meg mi a.........??

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljarDAVE profilja