Samba De Amigo: Közeleg a feltámadás

2008. április 15.
1.9371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Nyolc évvel az árkád és hét esztendővel a Dreamcast verzió megjelenése után a Samba De Amigo varázslat újból életre kel, hogy meghódítsa a Nintendo Wii tulajdonosok szívét.
 

A Sonic Team kiválósága akkoriban rumba tököket használt kiegészítő perifériaként, mely érzékelte a kezek ritmusát és pozícióját. A revolúció tulajdonosai szerencsésebb helyzetben vannak, hiszen nekik nem kell plusz kiegésíztőt vásárolniuk a játékhoz, a Wiimote tökéletesen megfelel erre a célra.

A Samba De Amigo egy korabeli ritmusjáték, akárcsak mai társaik, mint például a népszerű Guitar Hero, vagy a kevésbé hype-olt Drum Mania. A Nintendo Wii-s kivetülést a Gearbox Software portolja. Nekik köszönhetjük például a Brothers In Arms: Earned In Blood-ot és a Brothers In Arms: Road To Hill 30-at is.

A hangulat a képeken sajnos nem fog átjönni, ám a stílusorgia így is remekül érzékelhető a legfrissebb screenshot-oknak köszönhetően. Európába várhatóan augusztus 29.-én fog megérkezni és kötelező jelleggel ajánljuk minden lelkes ritmusjáték kedvelőnek. Az elmúlt hét esztendő nem hagyott nyomott a vizuális körítés báján, még mindig ugyan olyan elragadó, mint az ezredforduló tájékán volt. Bátran nyúljatok bele, mert kizárt, hogy nem ragad magával. Izomláz garantálva.

Ma landolt a legfrissebb képanyag a szerekesztőségünkben, melyeket most Veletek is örömmel megosztunk. Tessék tehát barátkozni vele. Ha még nem ismerted korábbról, most pótolhatod a hatalmas mulasztást.


Samba De Amigo: Közeleg a feltámadás - 2. kép


Samba De Amigo: Közeleg a feltámadás - 3. kép


Samba De Amigo: Közeleg a feltámadás - 4. kép


Samba De Amigo: Közeleg a feltámadás - 5. kép


Samba De Amigo: Közeleg a feltámadás - 6. kép


Samba De Amigo: Közeleg a feltámadás - 7. kép


Samba De Amigo: Közeleg a feltámadás - 8. kép


Samba De Amigo: Közeleg a feltámadás - 9. kép

nincs még hozzászólás


 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja