Sam and Max kiegészítők a Team Fortress 2-ben

2010. április 19.
1.7641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sam & Max-sorozat végre új fejezethez érkezett, ugyanis a jövőben öt epizódon keresztül kacaghatjuk és kalandozhatjuk végig a páratlan páros történetét, amelyek közül az első rész már a virtuális boltok polcain is megtalálható, így például a Steam kínálatában, ahol megvásárolva most egy igazán elmebeteg akcióban vehetünk részt.

A Sam & Max Season 3 - Episode 1: The Penal Zone megvásárlása esetén ugyanis most néhány nagyon vicces és hasfalszaggató kiegészítővel gazdagíthatjuk a Team Fortress 2 felhozatalát.

Összesen három cucc lesz elérhető a vásárlás után, amelyek közül igazából csak egy, ami garantált mosolyt csal mindannyiunk arcára. Sam revolverén, illetve Max pisztolyán kívül ugyanis Max, avagy mindneki kedvenc nyuszijának félbevágott fejét hordhatjuk majd sapkaként, fülekkel, szemekkel, orral és szájának felével együtt. Parádés látvány, így ne is legyen kérdéses a vásárlás után előhívni a Team Fortress 2 exkluzív cuccait. Nem árt viszont sietni, a vissza nem térő akció csak most péntekig, avagy április 23-ig tart!
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profiljanagysas profilja