Sam Raimi is kihátrált a World of Warcraft mozifilm mögül

2012. július 18.
1.8751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egyre reménytelenebbnek tűnik, hogy a jövőben még valaha is elkészülhet a World of Warcraft mozifilm, mondjuk mindezt azért, mert három évvel azután, hogy a Blizzard bejelentette: Sam Raimi fogja rendezni az alkotást, a Comic Con keretein belül maga a direktor erősítette meg, hogy kihátrált a projekt mögül.

A World of Warcraft film emiatt tehát ismét rendező nélkül létezik és bár egyelőre a Blizzard még nem kommentálta az eseményeket, nagy a valószínűsége annak, hogy Duncan Jones fogja átvenni a helyét a megüresedett székben.

Bárki is cserélje azonban Sam Raimit, abban már most biztosak lehetünk, hogy távozásával rendkívül sokat veszített a Blizzard, hiszen Raiminak olyan műveket köszönhetünk a múltból, mint az első három Pókember mozifilm, vagy a Xena, a Hercules és a Spartacus televíziós sorozatok.

A World of Warcraft filmen a hivatalos álláspont szerint Sam 2009 közepe óta dolgozott már, ám amennyiben egyszer el is készül a Blizzard és a Legendary Pictures közös produkciója, az már biztosan nem az ő rendezésében. Őszintén sajnáljuk!
6 hozzászólás

Scal

8 éve, 9 hónapja és 2 napja

Nem tudom, de én ennek borzasztóan örülök. Egy WoW film Raimivel, ugyan már, nincs ennek az ürgének akkor fantáziája. Valamikor értett a horrorhoz, de már azt is elfelejtette. És azért a Wow nem csak Undeadokból áll.

válasz erre

Vendég

8 éve, 10 hónapja és 17 napja

Ennyit erről. Majd egyszer elkészül!

válasz erre

Vendég

8 éve, 10 hónapja és 17 napja

Na igen, mondjuk a Gyűrűk Ura díszletét simán rá lehetne aggatni pl.

válasz erre

darkomen

8 éve, 10 hónapja és 17 napja

Már évek óta nem hallottam a World of Warcraft filmről... Mint anno ismerősökkel beszéltük, elég lenne ha csinálnának egy animációs filmet... Lényegében a karaktereket megvannak, csak kis munka velük, és lehet azokkal dolgozni. Ennyi lenne.

válasz erre

Vendég

8 éve, 10 hónapja és 17 napja

Nabumm. Nem is tudtam h készül

válasz erre

Vendég

8 éve, 10 hónapja és 17 napja

Az kemény! Amúgy is mintha kicsit megfeneklett volna a Wow láz nem? Vagy csak én látom így?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profiljanurbanu profiljaGargameth profilja