Sam Lake már egy új Alan Wake játékon dolgozik

2012. június 04.
1.5861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Remedy kötelékéből ismert Sam Lake néhány órával ezelőtt egy érdekes Twitter bejegyzést hagyott maga után, amelyből arra következtethetünk, hogy az alkotás kiváló történetéért felelős fejlesztő már a következő Alan Wake-en dolgozik.

A történet előzményei, hogy néhány rajongó nem hagyta békén Samet, folyamatosan az új Alan Wake-kel kapcsolatos pletykákról faggatták, amelyeket Lake feltehetően megunt és elmondta, hogy minden igaz, minden megtörténik újra, méghozzá egy másik városban, amely az Ordinary nevet kapja.

Sam a rajongók számára be is szúrt egy linket, amelyen állítólag az Alan Wake 2 eddig összeállt sztorijának alapjait olvashatják el a rajongók. Az IDE kattintva elérhető szöveg teljes fordítását a hosszúsága miatt értelemszerűen nem közöljük, de annyit azért kiemelnénk vele kapcsolatban, hogy első olvasatra újfent egy elmebeteg és sötét sztorit élhetünk majd át Alan oldalán.

Az egyetlen kérdés esetünkben immáron csak annyi, hogy mikor? Mert egy Alan Wake 2-nek már igencsak itt lenne az ideje...
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 24 napja

Bizony ideje lenne a 2-nek. Csak ne legyen olyan gagyi mint a spinoff volt.wtf smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 24 napja

Jól hangzikmosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja