Sam Barlow a Silent Hill: Shattered Memories folytatásán ügyködik

2020. október 09.
1.5141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyon itt lenne már az ideje egy új Silent Hill-játéknak, és bár tisztában vagyunk vele, hogy a régi csapat nélkül nem sok esély van legalább a negyedik rész szintjének az elérésére, azért így is örülnénk neki, ha újra elveszhetnénk abban az őrült világban.
 

Erre pedig rövidesen talán tényleg sor kerülhet, Sam Barlow ugyanis egy nagyon érdekes Twitter-bejegyzést hagyott maga mögött a minap, melyben a Silent Hill: Shattered Memories alkotója elmondta, hogy érdekes helyzetbe került, amikor egy interjúban azt kérdezték tőle, mit tenne a kérdéses horror folytatásának elkészítéséért?

Sam viccesen egy mémmel vezette fel a kérdést - melyen szabad fordításban a "ha elmondanám, meg kellene öljelek" klasszikus bukkan fel -, lévén kijelentette, hogy jelenleg is a folytatáson ügyködik, bár konkrét munka még gyakorlatilag nincs, hiszen egyelőre mindössze az ötlettel házal.

Mielőtt bárki egy Silent Hill: Shattered Memories 2-re tippelne, azért tegyük hozzá, hogy ilyesmiről vélhetően szó sem lehet, hiszen a Konami soha nem adná ki a jogokat, ugyanakkor más név alatt is lehet folytatást, vagy szellemi örököst készíteni hozzá. Vélhetően utóbbi készül most!

2 hozzászólás

VaPe

1 éve, 1 hónapja és 8 napja

Nagyon bírnám!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 9 napja

De király lenne egy új, IGAZI Silent Hill... Tudnám értékelni.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaGrifid profilja