Saját nézőpontból játszható taktikai játék a Nokia N-Gage-en

2004. augusztus 12.
1.9411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Nokia bejelentette, hogy megindult az N-Gage platformon megjelenő Tom Clancy’s Ghost Recon: Jungle Storm szállítása, és augusztus elejétől a hazai boltokban is kapható.

A játékosoknak egy kolumbiai kábítószer-kartelt kell megsemmisíteniük az első olyan saját nézőpontból játszható taktikai játék során, amely hordozható konzolon jelenik meg. A Bluetooth vezeték nélküli technológiának köszönhetően akár nyolcan is játszhatnak egymást támogatva vagy egymás ellen.

"Örömmel mutatunk be egy újabb Tom Clancy játékot az N-Gage platformon" - mondta Dér Attila, marketing igazgató. A Tom Clancy’s Ghost Recon: Jungle Storm játékot úgy terveztük, hogy kizárólag az N-Gage platformon elérhető, különleges, akciókban gazdag, háromdimenziós játékélményt hozzon el a játékosok számára."

A játékosok az egyedül az N-Gage platformon megjelenő feladatok, üzemmódok és térképek révén szállítmányokat támadhatnak meg, helyi önkényurakat likvidálhatnak, és túszokat menthetnek ki a kolumbiai béke érdekében. A ködöt, esőt és éjszakai fényviszonyokat is megjelenítő, lenyűgöző háromdimenziós grafika még tovább fokozza a lebilincselő mobiljáték élményét.
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljatibormolnar205 profiljamarco profilja