Saját játékot készítenek a Battlefield 2: Project Reality mod fejlesztői

2015. április 08.
2.1731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Battlefield 2-höz az évek során számtalan nagyszerű modifikáció jelent meg, azonban az egyik legjobb mind közül alighanem a Project Reality volt, aminek köszönhetően a kérdéses lövöldözős alkotás igazán realisztikus élményeket kínált.

A mod készítői azonban néhány hónappal ezelőtt eldöntötték, hogy többre is képesek, ezáltal létrehozták Offworld Industries név alatt saját stúdiójukat, és nekiláttak első önálló videojátékuk, a Squad fejlesztésének, amivel a céljuk egy olyan online multiplayer lövölde megalkotása, ami azon túl, hogy realisztikus, szimulátoros élményeket kínál, egyszerre akár 50 ember számára is lehetővé teszi a harcokat.

A Squad lényege, hogy a játékosok valóban együttműködjenek egymással, ezáltal bázisokat építsenek, gondoskodjanak az utánpótlásról, kövessék a parancsokat, és ne csak a céltalan öldöklésre koncentráljanak. A játék már hónapok óta fejlesztés alatt áll, és volt, valamint jelenlegi katonák is segítik a munkálatokat, az egyes pályák, illetve helyszínek pedig valóban létező környékeket dolgoznak fel, méghozzá elragadó grafika és robusztus fizika társaságában.

A Squad már a Steam Greenlight kínálatába is felkerült, ahol várja a rajongók támogatását. Addig is egy kis kedvcsináló hozzá:

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

totyak

9 éve, 9 hónapja és 1 napja

Hogy oltja mindenki a BF-et. Azért előbb várjuk ki mi lesz ebből.

válasz erre

PaulMarloW

9 éve, 9 hónapja és 1 napja

Ha most nálam lett volna dobozosan a bf4...igen eldobtam volna.

Várós.

válasz erre

Ronalddo

9 éve, 9 hónapja és 1 napja

Egy biztos: az eredeti sorozatnál jobb lesz! röhögő smiley

válasz erre

kpal

9 éve, 9 hónapja és 1 napja

Ez már komoly vonzó game lesz.

válasz erre
Squad
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja