Saját digitális eseményt tart szeptemberben Realms Deep 2020 név alatt a 3D Realms

2020. augusztus 13.
3.3331
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután egy videojátékos rendezvényre sem tudtak eljutni a járványhelyzet miatt, a 3D Realms csapata úgy döntött, hogy egy saját digitális eseményt tart szeptemberben azért, hogy ennek részeként mutathassa be újdonságait a rajongóknak.

A Realms Deep 2020 névre keresztelt event szeptember 5-én és 6-án kerül megrendezésre, a főszerepben világpremierekkel és különleges vendégekkel, akik között ott lesz John Romero, Tim Willits és Cliff Bleszinski is, ha pedig egyenként hoznak legalább egy bejelentést, már akkor érdemes lesz követni az eseményeket.

A 3D Realms ígéretei szerint az eseményen több mint 40 játék képviselteti majd magát, méghozzá olyan fejlesztőcsapatok mellett, mint a New Blood Interactive (DUSK, Amid Evil, Gloomwood, ULTRAKILL), a NightDive Studios (System Shock, DOOM 64, Turok feldolgozásokj) vagy a Running with Scissors (POSTAL-sorozat). Izgatottan várjuk a rendezvényt!

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Patrik94

1 hónapja, 2 hete

Nem aprózzák el a dolgot.

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 2 hete

Negyven játék? Na erre kiváncsi leszek!

válasz erre

Tommy

1 hónapja, 2 hete

Régi nagy név, kiváncsi vagyok mivel készülnek!

válasz erre

muki

1 hónapja, 2 hete

Szerintem ez lesz a jövő. Mindenki rááll ezekre a saját online közvetítésekre.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljaGargameth profiljamarco profiljapityuska profiljagery1113 profiljaiPet profiljaMarduk profiljaSándorkolbász profilja