Saints Row 2: újabb gameplay videó

2008. szeptember 11.
3.4891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A GTA sorozat nagy riválisának kikiáltott játék első része közel sem ért el akkora sikereket, mint említett vetélytársa.

Ellenben a remény haljon meg utoljára, október 14-én érkezik hozzánk a második rész is. A republikánusok és a demokraták csatáját bemutató játék tulajdonképpen tagadni sem tudná, hogy enyhe kifejezéssel is egy GTA koppintás és a megjelent trailerek alapján grafikailag az új GTA rész lehagyja azért rendesen. Ellenben ha sikerül összedobniuk hozzá egy jó kis sztorit, akkor bármi megeshet ugyebár.

A játékról a fontosabb dolgokat kollégáim már ismertették, így most hagyatkozzunk az új trailerre, amely a játékból kivágott kisfilmek egyvelege, ahol éppen a kooperációs módot látjuk futás közben. A videóban elég nagy bizonyosságot kapunk arról, hogy ez tényleg egy elég nagy GTA koppintás, elég ha megnézzük azt a részt, amikor kiszáll a manusz a kocsiból... Hát kiköpött Grand Theft Auto, csak éppen mondjuk a San Andreas korából... Nem tudni mi lesz a Saints Row kettő sorsa, lehet elviszi a hátán az egészet az, hogy szabadon bejárható a környezet és lopkodhatunk, ellenben majd októberben kiderül minden. Remélem azért jó sztorit faragnak hozzá és érdekes küldetéseket. A remény nagyon is megvan...

#tv#
nincs még hozzászólás

Saints Row 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja