Saints Row 2 PC launch trailer

2009. január 11.
3.9141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Észak-Amerikában már hivatalos úton is beszerezhető a THQ legfrissebb gyöngyszeme, a PC-re átdolgozott Saints Row 2, Európában azonban még január 23-ig várnunk kell erre az örömteli lehetőségre.

Az már kevésbé felemelő, hogy az első tesztek szerint az alkotás több sebből is vérzik, a portolást ismét sikerült kellően elbaltázni, ráadásul a rendszerigénye sem sokkal kevesebb, mint nagynevű vetélytársának, a Grand Theft Auto IV-nek.

Ezek a negatív hangok azonban nem befolyásolták a kiadó marketinges hadseregét, hogy egy újabb mozgóképpel ünnepeljék az alkotás PC-s startját, és ennek segítségével megpróbálják a játékhoz csábítani az eddig még kétkedő gamereket. A videót végigizgulva bepillantást nyerhetünk a Saints Row 2 erőszakos világába, felsejlik előttünk extravagáns kinézetű hőseink cselekedeteit vezérlő mozgatórugó, és természetesen töménytelen mennyiségű akciót is az arcunkba tolnak, de persze a kötelező humoros beszólásokkal tarkított macsó dumák sem maradnak el.

A hangulat tehát megfelelőnek tűnik, a látványvilág azonban kicsit döcög, de végleges véleményt csak a teljes verzióból szűrhetünk le. Amely, reménykedjünk benne erősen, hogy mégsem lesz olyan felejthető, mint ahogy néhány helyen leírták.
#tv#
Saints Row 2, Európában azonban még január 23-ig várnunk kell erre az örömteli lehetőségre.'>
nincs még hozzászólás

Saints Row 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja