Sadness: Csak erős idegzetűeknek!

2008. április 14.
2.2201
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A kilencvenes években még Resident Evil-eken edzettük idegeinket, mely akkoriban a rettegés csúcsát jelentette, majd jött a Silent Hill és újraírta a félelem fogalmát.

Megtanultuk elfogadni a legsötétebb dolgokat is, amik csak egy ember fantáziájából kipattanhatnak. Kemény volt, de nagyon. A Nintendo-sok nincsenek nagyon megdobálva a stílus jeles képviselőivel, de egy jövevény változtathat a dolgon. Készüljetek fel, mert ez rázós kaland lesz.

A Gamebryo ma hivatalosan is bejelentette fejlesztés alatt álló játékukat, melyet Nintendo Wii-re szánnak és a Sadness címkét ragasztották rá, ami annyit tesz, Szomorúság. Bíztatóan hangzik, nemde? A játék fel lesz vértezve azon tulajdonságok mindegyikével, melyek a frászt képesek hozni a gyanútlan gamer-ek nyakára. A produktumot a lengyel illetőségű Nibris kalapálgatja, a Gamebryo engine segítségével.

A történet fekete fehérben lesz prezentálva, hogy hitelesebben adhassa vissza az első világháború sötét hangulatát.

Tomasz Wisniowski, Nibris Termék Manadzser: "A Gamebryo kétségkívül a legerősebb grafikus motor a Nintendo Wii számára. Miután összebarátkoztunk a Gamebryo-val néhány hónappal ezelőtt, meghoztuk a döntést, ezzel fogunk dolgozni. Amióta a csapat a Sadness-en mesterkedik vele, le vagyunk nyűgözve a tudásától. Olyan effekteket tudunk produkálni, amlyeket korábban nem hittünk kivitelezhetőnek a Wii platformján."

Ha hihetünk Tomasz szavainak, akkor a vizuális körítés nagyon erős lesz Wii viszonylatban, ami nagyban elősegítheti a sikeres félelemkeltést és persze a végtermék piaci sikerét.

A Sadness egy horror-kaland hibrid lesz, mellyel kimondottan az erősebb idegzetű felnőtt játékosokat kívánják a célkeresztbe állítani. A játékosoknak a legrettegettebb félelmeikkel kell szembe nézniük a kaland során és csak remélhetik, hogy nem esnek a főszereplő által látott rémálmok fogságába. A játéknak nyolc különböző extrém befejezése lesz, melyek karakter és cselekmény függők lesznek majd, tudtuk meg a hivatalos bejelentéshez csatolt ismertetőből.

Reményteljes horror darab van készülőben, mely már most felkeltette az érdeklődésünket. Pontos megjelenési dátum egyelőre nincs, de nálunk ez a cím fókuszban marad, nem tévesztjük szem elől.


Sadness: Csak erős idegzetűeknek! - 2. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja