Sacred 2: Öröm és bánat, folytatás és kiegészítő

2009. április 20.
4.9531
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekesebbnél érdekesebb hírek járnak-kelnek a nagyvilágban, egyenesen a Sacred név köré fonódva.

A hétvégén megtudtuk, hogy a forró nyáron érkeznek a konzolos Sacred 2 verziók, de az Ascaron még ezen kívül is bírt meglepetést nyújtani a mai napon, hiszen egy nagyon jó, egy még jobb, és egy rossz hírt sikerült a tudtunkra adni. Kezdjük az utóbbival, hogy utána gyorsan el lehessen felejteni. A rossz hír annyi, hogy az Ascaron, pénzügyileg sajnos nincs a helyzet magaslatán, számos dolgozója veszélybe került, és csődeljárást is indítottak, napra pontosan április 14.-én.

Ezt ellensúlyozva, az illetékesek bejelentették, hogy még a nyáron érkezni fog valami kis apróság a Sacred 2-höz, ami lehet, hogy eléri a kiegészítő méretét, de lehet csak egy kisebb DLC lesz, egyelőre pontosan még nem tudni, de a forró hónapokban érkezni fog.

A másik örömhír pedig egy esetleges folytatásról, tehát a Sacred 3-ról beszél, amely egyelőre még nincs hivatalosan bejelentve, de a fent említettek mellett az illetékesek elhintették ezt a kis apróságot is, avagy a Sacred harmadik felvonása már biztosan a tervezőasztalokon nyugszik.

Reméljük nem lesz semmi komolyabb gond az Ascaron háza táján, hiszen játékuk az egyik legjobb Diablo klónként van számon tartva. Várjuk az első információkat a már biztosan érkező nyári kiegészítésről.





nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja