Sacred 2: Fallen Angel hírek és screenshot áradat

2008. szeptember 03.
2.6281
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a szeptember végi megjelenés még odébb van, az Ascaron fejlesztőcsapat egy percre sem hagyja elfeledni nagy várományosát, a Sacred 2-őt.

Ismét kaptunk néhány screenshotot és egy-két apró információt a készülő játékról. Az már most eléggé tisztán kezd kirajzolódni, hogy a Diablo 3 és a Sacred 2 között hatalmas harcok fognak zajlani, bár ebből mi sokat nem fogunk érzékelni. Miért is? Mert a Diablo megjelenése még odébb van és ha sikerül a Sacred 2-ben valami olyat alkotni, ami nagyon tetszik a nagyközönségnek, a Blizzard még javíthat a hatalmas várakozást megelőző Diablo harmadik epizódján.

A fény és a sötétség kampánya fog testet ölteni majd a Sacred folytatásában, amely mint tudjuk csak szám szerinti folytatás, a sztori az előző rész előtt jár, jó pár évvel (pontosan 2000). A hat játszható karakter választásakor dől el, hogy éppen melyik hadjáratba lépünk be, így az újabb végigjátszás már csak a kíváncsiság kedvéért is ajánlott. A hatalmas bejárható terület jó pár órát jelent körbejárva, ehhez tartozik majd hozzá a több száz küldetés, melyek közül elenyésző rész kapcsolódik majd a fő sztori-szálhoz.

Mint már olyan sokszor elhangzott a Blind Guardian neve a játék során, megtudhattuk mi is lesz a dolgunk velük. Ez egy rejtett küldetés lesz valahol és nem biztos, hogy mindenki rá fog találni, azonban az biztos, hogy a galiba az lesz, hogy a valóban létező hús-vér zenekar hangszereit elrabolták és nekünk kell majd visszaszerezni őket. Természetesen mindegyik szerte szét lesz elszórva, így kutathatjuk egy darabig, azonban ha megtaláltuk, eljátszanak nekünk majd egy a játékhoz írt, de még nem hallott számot. Azért azt megnézem mekkora hátizsák kell egy dobfelszereléshez.:D

Ha már RPG akkor fejlődni is fogunk, nem kevesebb, mint 215 az elérhető maximum szint, bár ezt sokan szerintem nem fogják tudni teljesíteni. A fegyverek arzenálja pedig hát közel félezer lesz a hírek szerint, így azt hiszem bőven lesz választék és most sírok újra a nagy hátizsákért. A multiplayer módba a fejlesztők beletettek egy PvP rendszert, ami nagyon jó ötlet (igaz már volt rá példa sokszor). Na de ez mégis csak a Sacred 2 lesz vagy mi a szösz. Fiúk, lányok, már alig egy hónap van hátra a megjelenésig, addig még reménykedjünk, hogy kidobnak valami finomságot a játékhoz.


Sacred 2: Fallen Angel hírek és screenshot áradat - 2. kép


Sacred 2: Fallen Angel hírek és screenshot áradat - 3. kép


Sacred 2: Fallen Angel hírek és screenshot áradat - 4. kép


Sacred 2: Fallen Angel hírek és screenshot áradat - 5. kép


Sacred 2: Fallen Angel hírek és screenshot áradat - 6. kép


Sacred 2: Fallen Angel hírek és screenshot áradat - 7. kép


Sacred 2: Fallen Angel hírek és screenshot áradat - 8. kép



nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja