Sacred 2: Fallen Angel és a Blind Guardian szeptemberben

2008. július 24.
4.7741
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A CDV Software Entertainment egy új sajtófogást eszelt ki az egyik legjobb Diablo klónnak tekinthető RPG-nek, a Sacred folytatásának.

A történet ott kezdődik, hogy a német fejlesztőcsapat egy kis plusz extrát szeretett volna a Sacred folytatásba. Így rajongásuk és tiszteletük folytán felkérték a német power metal legendát, a Blind Guardiant egy kis szereplésre. Ismerve a zenekart, azt hiszem ennél jobb választásuk nem is lehetett volna!

Először csak egy főcímzenét szerettek volna, ami meg is valósult, aztán jött a további ötlet! Szerepeljenek ők is a játékban!:) Hogy mi sült ki belőle? Hát azt majd meglátjuk a ma már hivatalosan is bejelentett megjelenési dátum napján, ami Európában szeptember 26-ra esett! Konzolra és más kontinenseken pár nap illetve hónap csúszással lesz a megjelenés illetve van már hivatalos dobozképünk is!

Sacred 2: Fallen Angel és a Blind Guardian szeptemberben - 2. kép


Sacred 2: Fallen Angel és a Blind Guardian szeptemberben - 3. kép


De lássuk mit szól ehhez az egészhez Hansi Kürsch, a Blind Guardian frontembere: "Nagyon izgalmas alkalom, hogy egy játékban szerepelhetünk. Mindannyian nagy szerepjátékosok vagyunk és így egyre több játékos ismerheti meg majd a zenénket valamint egyre több zenerajongó ismerheti meg majd a Sacred 2-őt!"

Sacred 2: Fallen Angel és a Blind Guardian szeptemberben - 4. kép


Sacred 2: Fallen Angel és a Blind Guardian szeptemberben - 5. kép


Az Asacron Entertainment főnöke Holger Flöttmann pedig a következőket nyilatkozta: "Nagyon régóta szeretjük a Blind Guardian zenéjét! Mindenképpen egy olyan bandát akartunk felkérni a játék zenéjéhez, akik értik és benne is vannak a szerepjátékok világában! És a Blind Guardian tökéletes munkát végzett, egy tökéletes zene, egy tökéletes játékhoz!:)"

A zenekar tagjai július 25-én és 26-án promotálják az új dalukat és a megjelent Sacred 2-őt San Diegoban. Nincs valakinek egy repülőjegye San Diegoba?:)
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja