Sackboy: A Big Adventure címmel visszatér a LittleBigPlanet-sorozat Zsákfiú legújabb nagy kalandjával

2020. június 12.
10.9871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már nem is tudjuk pontosan, hogy mióta várunk arra, hogy folytatást kapjon a LittleBigPlanet-sorozat, és bár a cím tekintetében nem egy új részről van szó, csak egy mellékszálról, de a tegnap esti PS5-eseményen bemutatott Sackboy: A Big Adventure miatt így is hihetetlenül boldogok vagyunk.
Advertisement

Nem meglepő módon, hiszen a Zsákfiú a PlayStation platform egyik ikonikus hőse, és legújabb történetében egy teljesen új 3D-s kalandban tér vissza közénk, a klasszikus és 3D-s platformerek minden sajátosságával a középpontban, miközben epikus kalandját nemcsak egyedül, hanem másokkal megosztva, csapatban is lehetőségünk nyílik kivitelezni egy kifejezetten kaotikusnak beállított multis élmény részeként.

Az első kedvcsináló alapján a Sackboy: A Big Adventure valóban több ponton is szakít a LittleBigPlanet sajátosságaival, de így is hamisítatlan formában tárja elénk az ugraburgra élményt, így ha belepillantunk az alábbi kedvcsinálóba, rögtön magával ragad majd minket a nosztalgia. Érkezik PS5-re, egyelőre azonban még nem tudjuk, hogy kezdőcím lesz vagy sem.

Advertisement
1 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 1 hónapja és 1 napja

Nagyon bírom, úgyhogy ezt is várom.

válasz erre
Sackboy: A Big Adventure
21.419 Ft-tól
kövesd a játékot!
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt