Ryan Payton: Máris munkába állt?

2008. szeptember 17.
1.7311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Nem is olyan régen jelentettük, hogy a Metal Gear Solid 4 assistant producere, Ryan Payton kilépett a Kojima Productions-ből, hogy egy, a családjához közelebbi állás után nézzen, valahol Amerikában.

Úgy hírlik, hogy az álláskeresés nem vett túlságosan hosszú időt igénybe, a Kotaku értesülései szerint máris elhelyezkedett, bár a hír megerősítve nem lett hivatalos forrásból, azt állítják, a füles megbízható. Mi ezt sem igazolni, sem pedig cáfolni nem tudjuk ebben a pillanatban.

Az a hír járja, hogy Ryan Payton a Peter Jackson-féle Halo-n mesterkedik, méghozzá kreatív direktori minőségben. Ez igencsak meglepően hangzik, bár korántsem lehetetlen. A Kotaku felkereste a Microsoft-ot, ám ők a szokásokhoz rettenetes mód ragaszkodván csak annyit reagáltak, hogy nem hajlandók pletykákat és spekulációkat kommentálni. Szóval marad a hír szaftos szóbeszéd minőségében, amíg ezt hivatalos forrás meg nem cáfolja, vagy esetleg erősíti azt.

Ryan Payton korábban a Kojima Productions tagjaként tevékenykedett, ám rosszul viselte az életet, távol szeretett családjától, ezért az államokban nézett új munka után. Hogy valóban talált-e már munkát és, hogy arra ténylegesen a Microsoft-nál lelt-e, azt nem tudjuk biztosan. Egyelőre...
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja