Ryan Reynolds játszhatja Pikachut a Detective Pikachu mozifilmben

2017. december 07.
11.4871
Maniac profilja, adatai
Maniac
Azt már tudjuk egy ideje, hogy előttünk még mindig érthetetlen módon Hollywood mozifilmet készít a Detective Pikachu videojáték alapján, amelyben Kathryn Newton és Justice Smith lehetnek majd a főhős segítői, de most kiderült, hogy ki játszhatja el a sárga teremtményt.
 

A The Hollywoood Reporter beszámolója szerint ugyanis a film készítői egy igazi hírességet, név szerint Ryan Reynolds-ot választották ki arra, hogy életet lehelljen a villámpocok karakterébe, ezáltal Ryan adhatja majd a hangját, és a motion-capture által a karakter mozdulatait is.

A Detective Pikachu mozifilmről annyi derült még ki, hogy Rob Letterman rendezi, aki a Goosebumps-ról lehet ismerős, de egyelőre minden részletet feltételes módban kezeljünk róla a hivatalos bejelentés hiányában.
3 hozzászólás

totyak

1 éve, 12 napja

Ryan bírom, de ez a film ötlet nagyon rosszul hangzik. Már az blődség, hogy Pikachuról mozifilm, de hogy jött a képbe, hogy detektív legyen.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 12 napja

Remélem olyan vicces lesz mint Deadpool-ként.

válasz erre

Vidoros

1 éve, 12 napja

Pikachu mozifilm? Na ez érdekes lesz!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaMarduk profiljamarco profiljaWickedSick profiljaImperator profiljagery1113 profiljaWarriorAutobot profiljarDAVE profilja