R-Type Dimensions: Szerdától az Xbox LIVE Arcade-on

2009. február 03.
2.3711
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A tavalyi Tokyo Game Show-n bemutatott, klasszikus vonalon mozgó shooter, az R-Type Dimensions holnaptól lesz megvásárolható a Microsoft online játékpiacán, jelentette be a redmondiak játékdivíziója.

Mint ahogy azt a produktum neve is sugallja, a R-Type Dimensions többet kínált egy retro, síkbeli, űrhajós lövöldénél, hiszen a játékosok egy újabb, azaz, a harmadik dimenzióval gyarapodnak, amely leginkább a látványt szolgálja, a játékmenetre nem lesz kihatással.

Hogyan is érdemes mindezt elképzelni? Nos, az R-Type Dimensions alapjáraton kétdimenziós megjelenítéssel operál, akárcsak nagy nevű elődei (R-Type, R-Type II), viszont a játékos tetszőlegesen átválthat egy térbeli perspektívára, ám ez továbbra sem befolyásolja majd a síkbéli irányítást, viszont csinosabbá, érdekesebbé teszi ezáltal a panorámát.

Az R-Type Dimensions további érdekessége, hogy kooperatív módban is játszható, csak fogunk egy havert és rávesszük, legyen társunk a végeláthatatlan plazma és lézernyalábok káoszában. A játék egyaránt tartalmazza az árkád klasszikus első és második epizódot, a játékmenethez úgy hírlik, hogy nem nyúltak a készítői, de a grafikán sokat, sőt rengeteget políroztak.

Ha felkeltettük a retro shooter-ek híresen aktív figyelmét, akkor holnap irány az Xbox LIVE és le se gyertek onnan az R-Type Dimensions nélkül. Ja, még valami, 1200 pont legyen minimum az account számláján, mert ennél alább nem adják Microsoft-ék és jól teszik, ez egy új köntösbe öltöztetett klasszikus, a játéktörténelem egy fontos darabkája. Az újoncok így lessen rá.

Lentebb, a kapcsolódó cikkek zónában visszanézhettek a TGS média anyagaira is, talán azok segítségével könnyebb lesz meghozni a döntést.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja