R-Type Dimensions: A héten most ez van olcsóért

2009. augusztus 04.
1.5941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Microsoft tovább futtatja a minden bizonnyal igen sikeres Deal Of The Week promóciót, melynek köszönhetően heti váltással egy-egy újabb Xbox Live-os tartalom kerül hét napig kiakciózásra.

Volt már számos játék, valamint kiegészítő csomag olcsóbban az eredeti árszabásánál, ezúttal pedig a side scroller shooter újabb installációja, az R-Type Dimensions vehető, tölthető kedvezményes Microsoft pontmennyiségért. Az akció tegnaptól érvényes és a szokásos egy hetes kifutási idővel bír, azaz vasárnap estig tölthető olcsóbban az Irem anyaga.

Az eredeti 1200 Microsoft pont helyett a héten mindössze 800 pontért vehetik birtokba az igényes, de budget árkategóriás játékokat (is) preferáló gamerek. Mint szinte minden alkalommal, ezúttal is elmondjuk, hogy a tompított árat csak és kizárólag Gold előfizetői státusszal lehet érvényesíteni, a Silver tagoknak marad a korábbi, 1200 pontos árszabás. Az R-Type Dimensions nevéből is fakadó különlegessége, hogy egyetlen gombnyomásra válthatunk klasszikus sík és térbeli nézet között, ami a játékmenetet nem igazán, a látványt viszont annál inkább befolyásolja. Ha retro shooter rajongó vagy, fogadd el a Game Channel szíves ajánlását, mert egy egészen jól sikerült darab.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja