RTL Biathlon 2009: Demó érkezett

2008. október 27.
4.6181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Lassan beköszönt a tél, hó fogja borítani (remélhetőleg) a tájat és el lehet indulni felkeresni a közeli dombokat, hegyeket egy kis síelésre vagy szánkózásra.

Azonban ha túl lusta vagy kimenni a szabadba és inkább a képernyő előtt szeretnéd átélni a téli sportok világát, mint versenyző, akkor íme itt egy kis instrukció az RTL Biathlon 2009 képében. A sorozatot ismerők már tudják mire számítsanak, ha mégsem, akkor megerősítem a címben elhangzottakat is: Megérkezett a játék kipróbálható verziója!

A biatlon nem egy túlzottan elterjedt sport, azonban elég összetett ahhoz, hogy egy jó játékot lehessen belőle kanyarítani. Legalábbis annak jó, aki szereti az ilyet. A sportág tulajdonképpen a sífutás és a lövészet kombinációja, ez csak annak közérdekű információ, aki nem tudja a biatlont eszik-e vagy isszák. A játékban ennek hű lemintázását kapjuk, kampány móddal, szabad játékkal és minden más aprósággal fűszerezve. Ha még nem ismered, de szeretnéd kipróbálni, itt a remek alkalom, a linkre kattintva töltheted is a demonstrációs anyagot. Jó szórakozást!

RTL Biathlon 2009 demó
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 9 hónapja és 24 napja

Hát ez a grafika nem túl szívet melengető...meglepődött smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profiljaKisember001 profiljaDav2377 profilja