Rövidke trailerrel ünnepelhetjük a Hitman: Definitive Edition megjelenését

2018. május 16.
4.1671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután az IO Interactive a Warner képében új kiadót talált a Hitman-sorozatnak, új erőre kaptak, és máris célegyenesbe ért a kopasz titkosügynök legutóbbi kalandjának eddigi legteljesebb kiadása, avagy a Hitman: Definitive Edition.

A kérdéses csomag várhatóan május 18-án, azaz most pénteken éri el a boltok polcait, és ennek örömére a dán fejlesztők összedobtak hozzá egy nyúlfarknyi kedvcsinálót annak érdekében, hogy emlékeztessenek minket erre az eseményre, illetve röviden összefoglalják számunkra a kapcsolódó részleteket.

Amint a videóból kiderül, a Hitman: Definitive Edition az alapjáték mellett az eddig megjelent összes extra tartalmat és frissítést felvonultatja majd, de találhatunk benne pár olyan kosztümöt is, melyek sehol sem jelentek meg korábban, és az IO Interactive legendás sorozataihoz kapcsolódva bővítik az alapokat.

Nézd nagyban ezt a videót!



Hitman-sorozatnak, új erőre kaptak, és máris célegyenesbe ért a kopasz titkosügynök legutóbbi kalandjának eddigi legteljesebb kiadása, avagy a Hitman: Definitive Edition.'>
2 hozzászólás

Direktor

6 éve, 5 hónapja és 6 napja

De állat hangulata van!

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 5 hónapja és 6 napja

Hangulatos videó!

válasz erre
Hitman
4.590 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja