Rövidke teaser vezeti fel a Wolfenstein II: The New Colossus következő gameplay trailerét

2017. szeptember 19.
4.1701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bethesda egy rövid, tömör, de annál velősebb teaser segítségével vezette fel a Wolfenstein II: The New Colossus soron következő gameplay trailerét, amely várhatóan még a mai nap folyamán beroboghat az alkotás kedvelőihez.

Hogy pontosan mikor, az egyelőre nem ismert, ellenben vélhetően az esti órákban számíthatunk rá, és a teaser, valamint a sorozat ismeretében arra számítunk tőle, hogy rengeteg látványos akcióval kecsegtet majd számunkra, amelyek bizonyára már nem az E3-as bemutató újrahasznosított felvételei, hanem vadonatúj pillanatok lesznek.

Egyelőre nem is húznánk tovább a drága időtöket, ha megjött a beharangozott gameplay trailer, úgyis azonnal mutatjuk nektek is, addig pedig nézzétek meg az alábbi 20 másodperces szösszenetet hozzá.

Nézd nagyban ezt a videót!



Wolfenstein II: The New Colossus soron következő gameplay trailerét, amely várhatóan még a mai nap folyamán beroboghat az alkotás kedvelőihez.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 1 hónapja és 20 napja

Már tudom előre, hogy lesz pár rész, ahol sokadjára fogok majd átjutni és már szétvet majd az ideg, de nem baj, így is nagyon várom röhögő smiley

válasz erre

VaPe

7 éve, 1 hónapja és 20 napja

Adja nagyon!

válasz erre

Mordorer

7 éve, 1 hónapja és 20 napja

Na ez már nem a vicceskedő retro trailer lesz! röhögő smiley

válasz erre
Wolfenstein II: The New Colossus
18.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja