Tényleg rövidebb lesz a Cyberpunk 2077, mint a The Witcher 3

2020. szeptember 19.
66.9201
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Patrick Mills, a CD Projekt Red küldetéstervezője egy interjú során hintette el az információt, amit sokan vártak (pedig már egy éve tudunk róla), mégpedig hogy nagyjából milyen hosszú lesz valójában a Cyberpunk 2077, és bár a válasz elsőre bajosnak tűnhet, de nem kell pánikolni.

Mills elmondása alátámasztotta a közel egy éves Redditen napvilágot látott információt, miszerint rövidebb lesz a Night City-ben játszódó RPG-jük, mint a The Witcher 3, ugyanis a statisztikák színtisztán kimutatják, hogy a játékosok többsége nem jutott el a legutóbbi alkotásuk legvégéig, és sok panasz érkezett, hogy túl hosszú a fősztori.

Még mielőtt vasvillát és fáklyát ragadna bárki, nem árt leszögezni, hogy ettől függetlenül a lengyelek ígérete szerint egy jóval mélyebb szerepjátékos szisztéma lesz integrálva, ergo várhatóan sokkal elágazóbb lesz a sztori, mint Geralt harmadik kalandjánál, arról meg már nem is beszélve, hogy a döntési opcióknak hála az újrajátszhatósági faktor borítékolhatóan kiemelkedő lesz.

Az már biztos tehát, hogy ezen nem változtattak a fejlesztők a kezdetek óta.
egy éve tudunk róla), mégpedig hogy nagyjából milyen hosszú lesz valójában a Cyberpunk 2077, és bár a válasz elsőre bajosnak tűnhet, de nem kell pánikolni.'>
4 hozzászólás

Tommy

3 éve, 9 hónapja és 25 napja

Na bumm.

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 9 hónapja és 26 napja

Mondjuk egyre kevésbé érdekel. röhögő smiley Túl nagy a hype, nálam ez ellenérzést vált ki.

válasz erre

muki

3 éve, 9 hónapja és 26 napja

Majd a DLC-k felturbózzák a játékidőt.

válasz erre

Imperator

3 éve, 9 hónapja és 26 napja

Amikor megvettem az alap W3-at, kb 50 órát játszottam vele, majd meglett a GOTY és olyan 150 óra lett összesen amit beleöltem. Mindez egy végigjátszás alatt és DLC-k nélkül! Ha csak fele ennyit képes nyújtani, már megéri teljes áron megvenni.

válasz erre
Cyberpunk 2077
12.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja