Rövid, de velős mozgóképen feszít a Shadows of the Damned

2010. november 02.
2.3281
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy rövid, de annál velősebb mozgókép látott napvilágot a minap a sokáig csak a Suda-Mikami páros rejtélyes horrorjátékaként számon tartott, majd a Tokyo Game Show-n hivatalos bejelentést kapott Shadows of the Damned-ről.

Az Electronic Arts és a Grasshopper Manufacture kooperációjában készülő alkotás arra készül, hogy megreformálja a horrorjátékok fogalmát, méghozzá úgy, hogy egy igazán tökös főhőst, illetve egy korrekt, rockos, metalos koncepciót ad az egész történetnek, ami nem mellőzi majd a drámát és a szerelmi szálat sem.

A hangsúly természetesen ettől még a horrorisztikus megvalósításon, illetve az akción lesz, senki ne higgye, hogy egy sírdogáló motoros rockert fogunk irányítani az alkotásban, ezt kívánja alátámasztani az alábbi mozgókép is, amin nem csak karakteres főhősünk, hanem néhány akciótól túlfűtött jelenet is megmutatkozik. Bár a trailer alig egy perc hosszú, betöltését követően hamar rájövünk, hogy ennél több egyszerre nem is kell majd. Kezdődjön a vérfürdő, csak kattints a lejátszás gombra:

#tv#
Shadows of the Damned-ről.'>
1 hozzászólás

totyak

14 éve, 6 hónapja és 22 napja

Erre most még így semmit nem tudok mondani, olyan gyorsan lepergett a képsor. Majd egy hosszabb videó után nyilatkozom.

válasz erre
Shadows of the Damned
11.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljamarco profiljaBotyi profiljaGargameth profilja