Ron Gilbert kiakadt azokra, akik jobban tudják nála, hogy milyennek kell lennie az új Monkey Island-nek

2022. május 04.
26.1741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy egészen harcias és dühös blogbejegyzést hagyott hátra a minap Ron Gilbert, a legendás Monkey Island alkotója, aki néhány egykori kollégája oldalán egy ideje már egy új majomszigetes kalandjátékon dolgozik a háttérben.

Pontosabban dolgozna, ha elmondása szerint nem hallaná folyamatosan az emberektől, hogy milyennek is kellene lennie a játéknak, ami rendkívüli módon frusztrálja őt, blogbejegyzésében pedig szó szerint tüzet zúdított azokra, akik azt hiszik, hogy jobb elképzelésük van arról, milyen legyen a Return to Monkey Island.

A probléma gyökere egyébiránt Gilbert egy évekkel ezelőtti posztja volt, amikor még halovány esély sem nyílt arra, hogy egy új Monkey Island készülhessen, és olyan gondolatokat, sőt ötleteket vetett papírra, amelyek valóban ellentétesek azzal, amit a sorozat visszatérő epizódjában szívesen látnánk.

Gilbert azonban kiemelte, hogy ezek nem ígéretek voltak, csak egyszerű gondolatok, fantáziálások, így nincs szüksége folyamatosan arra, hogy kioktassák: milyen is legyen az új Monkey Island. Szerinte a játék pontosan olyan lesz, amilyennek ő szeretné. Pont.
4 hozzászólás

totyak

2 éve, 1 hónapja és 12 napja

Személy szerint nem csodálom, hogy sokan kritizálják. Természetesen örülök, hogy jön egy originál folytatás, de az a kinézet, amit a bemutató trailer mutat, az nekem sem igazán tetszik. Értem, hogy nem lehet visszamenni a pixel korszakba, de valami olyan grafika kellene, ami modern, de összecseng a régi kinézettel.

válasz erre

Moby Dick

2 éve, 1 hónapja és 14 napja

röhögő smiley mások mindig mindent jobban tudnak.

válasz erre

VaPe

2 éve, 1 hónapja és 14 napja

Nem csodálom! röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

2 éve, 1 hónapja és 15 napja

Igaza van, nála ki tudná jobban mit akar csinálni? röhögő smiley

válasz erre
Return to Monkey Island
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profiljaKisember001 profilja