Romance of the Three Kingdoms XI szeptemberben jön PC-re

2008. augusztus 06.
3.5781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hihetetlen, hogy egy játék megér tizenegy részt! De nem is az a hihetetlen, hanem az, hogy az eddig Playstation exkluzív játék most elérkezik hozzánk PC-re is.

A hivatalos bejelentés szerint Európában szeptember 5-én fog majd a boltok polcaira kerülni a game és aki esetleg nem bírna addig várni, annak van egy újabb örömhírem. A játék hivatalos honlapjáról letölthető és kipróbálható a játék demója! Na ez is ritkaság manapság. Nem tudom mi ütött a fejlesztőkbe, de én csak annyit tudok mondani, hogy így tovább!

Aki eddig még nem hallott a játékról, akkor annak annyi, hogy a kelet-ázsiai történelemből meríti a sztorit és ezt ülteti át stratégiás, RPG-s játékmenetbe. A fejlesztők körökre osztott stratégiaként nevezték meg, szóval akkor maradjunk ennél. Mint a közölt képről is kiderül, lesznek itt csaták lóháton meg mindenféle apró finomság is pluszba. Ha tüzetesebben megnézitek a képet, láthatjátok, hogy egy érdekes grafikai megoldással találkozunk, ami eddig PC-n annyira nem volt szokványos, Playstation játékoknál viszont többel is találkozhattunk már ilyen fajta grafikával. Örülök, hogy a fejlesztők ezt nem hagyták el. Nem is szaporítom tovább a szót, nyomás letölteni a demót, amihez a konzol-portolás miatt nem árt egy gamepad, de én billentyűvel is elboldogultam vele. HÁRÁKIRI!!!
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 2 hónapja és 11 napja


sröhögő smileymenő smileymenő smileyszomorú smileynyelvnyújtó smileynyelvnyújtó smileykacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja