Rollercoaster Tycoon World gameplay trailer érkezett

2015. március 06.
1.9831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Atari a mai napon bemutatta a Rollercoaster Tycoon World első hivatalos gameplay felvételét, aminek köszönhetően végre alaposabban is megtekinthetjük mozgás közben az egykori Rollercoaster Tycoon szellemi örökösét.

Az alkotás a látottak alapján ezúttal sem forradalmasítja majd a műfajt - éppen erre van a legkevésbé szükségünk -, ezáltal egy minden téren a gyökerekig visszanyúló alkotás vár ránk, amelyben egy vidámpark építése és üzemeltetése lesz többek között a legfontosabb feladatunk.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy miként fest a valóságban a Rollercoaster Tycoon World, ami még négy játékos kooperatív módot is tartalmazni fog a megjelenéskor, pillants rá az alábbi mozgóképre.

Nézd nagyban ezt a videót!



Rollercoaster Tycoon World első hivatalos gameplay felvételét, aminek köszönhetően végre alaposabban is megtekinthetjük mozgás közben az egykori Rollercoaster Tycoon szellemi örökösét.'>
3 hozzászólás

WarriorAutobot

9 éve, 10 hónapja és 25 napja

Imádtam a régi részeket. mosolygó smiley
Kinézetre nagyon jó, majd beszerzem ezt is a régi szép emlékek miatt. mosolygó smiley

válasz erre

supermanvsbatman

9 éve, 10 hónapja és 25 napja

hát volt szerencsém többi részhez de ez isjó

válasz erre

totyak

9 éve, 10 hónapja és 25 napja

A játékmechanizmusba nagyon nem is kellett szerintem belenyúlniuk, a régi részekkel sem volt gond. Kicsit felújították a kinézetet, ami határozottan jól sikerült a rajzfilmes külsővel, meg modernizálták kicsit a parkot és kész is. Jó emlékeim vannak a sorozatról, remélem ezzel sem lesz gond.

válasz erre
Rollercoaster Tycoon World
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja