Rod Fergusson Killzone 2-vel mulatozik

2009. április 02.
1.5251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Rod Fergusson, az Xbox 360 exkluzív, Gears Of War második felvonásának executive producere bevallottan nagy játékos hírében áll.

A múlt heti Game Developers Conference-n beszélt "magánéleti" játékszenvedélyéről és több best seller anyagra is bökött az uraság, méghozzá cím szerint. Valahonnan mégis csak kell inspirációt meríteni, erre pedig remek lehetőség a "konkurencia" produktumainak vizslatása. Az csak hab a tortán, ha közben jól érzi magát az illető, nem tilos melóban ellazulni.

Rod Fergusson legutóbb a 50 Cent: Blood On The Dance..., illetve a Blood On The Sand-et végezte ki, úgy tűnt, nála bevált a rapper híresség legújabb kalandja, kifejezetten pozitívat nyilatkozott róla. Bevallása szerint előszeretettel merül el a World Of Warcraft világában, a Killzone 2-t sem veti meg és még a Resident Evil 5-be is belekóstolt. Mit ne mondjunk, van ízlése, szakmabeli, a tej főlét jó érzékkel habozta le.

Kiderült továbbá, hogy a Dead Space valahogy mégsem az ő világa, de mint szakmabeli, persze, hogy megles dolgokat, akár számára kevésbé tetsző alkotásokat is, ez rendjén van így. Vajon a Guerilla Games fejesei viszonozzák a napvilágra került gesztust és nekiállnak majd nagy hévvel sáskákat dögleszteni a Gears Of War 2-ben?

Mint láthatjuk, semmi sem lehetetlen, semmi sem számít igazán tabunak. Egy biztos, Kazunori Yamauchi nem tolja a Need For Speed-et. Csak nehogy kiderüljön az ellenkezője. Vagy esetleg Kojima mester lenne Splinter Cell addikt, sunyiban, zárt ajtók mögött hódolva nem felvállalt szenvedélyének? Ki tudja, srácok, ki tudja?
nincs még hozzászólás

Killzone 2
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Neurotic profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaBvektor profilja