Rocktóberben érkezik a Brütal Legend

2009. április 21.
1.6571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Electronic Arts és a Double Fine Productions bejelentették a Btütal Legend végleges megjelenési dátumát, a debüt havának az ősz kellős közepét jelölték meg, így stílszerűen élhetünk a mókás szóvicc használatával, rocktóberben csaphatunk a sötét erők közé.

A történetet az érdeklődők már kívülről is fújják, a játékosok egy roadie bőrébe cseppenek, kinek becsületes neve Eddie Riggs, őt pedig Jack Black fogja alakítani az ördögi sztoriban.

Eddie, mint roadie és egyben metal szakértő járja a világot egy "rock'n'roll motoron", az ő tisztességes munkája a koncertek előtti gitár hangolás, színpadi előkészítés, egyszóval a háttérben tevékenykedő személy, számára ez az ideális életpálya, szívből műveli hivatását. Kívülről betéve ismeri a bandák lemezborítóit és fújja azok dalainak szövegeit.

Egy éjszaka azonban egy baleset következtében öntudatlan állapotba kerül, majd egy alternatív valóságban nyeri vissza eszméletét, ahol a metal műfajra jellemző sötét erők uralkodnak az emberek felett. Eddie sereget toboroz és megmenti a zenei motívumok ihlette világ polgárait a gonosz karmai közül. Kellékei? Lesznek, egy őrületes villanygitár és egy bárd fogja segíteni nem éppen békés eszközökkel kivívandó győzelmét a sátáni hordák felett.

Rengeteg kemény riff és szintén tetemes mennyiségű akció lesz csőre töltve, most már azt is tudjuk, hogy pontosan mikor. A megjelenés napja október tizenharmadika (Észak-Amerika) és október tizenhatodika (Európa). Milyen géped legyen a zúzós kalandhoz? Vagy egy PlayStation 3-ad, vagy egy Xbox 360-ad minimum. Ez akár még nagyot is szólhat, Tim Schafer neve a garancia. Közben megnyílt a játék új hivatalos site-ja, dobd rá magad a linkre és szaglássz körül a metal világában.

Brütal Legend Official Website
3 hozzászólás

Maniac

16 éve, 4 hónapja és 7 napja

Nem!röhögő smiley

válasz erre

FutuRetrO

16 éve, 4 hónapja és 7 napja

Ideges szmájli... röhögő smiley Helyette dobd be a szomorút. röhögő smiley Fejsimi..., megnyugodtál? nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Maniac

16 éve, 4 hónapja és 7 napja

De ez miért nem jön PC-re??? Az ideg szétveti az a bőrcuccomat, és széttöröm a gitáromat a dobcuccomon ha nem fogják kiadni, ejnye bejnye! Miért nincs ideges szmájli? Grrrr!

válasz erre
Brütal Legend
4.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profiljaBotyi profilja