Rocksteady: A multiplayerrel csak két átlagos játékot értünk volna el

2011. március 17.
2.2191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
'Egy állati jó Batman élménynek a single-player az alapja.' A kijelentéssel Dax Ginn, a Rocksteady Studio egyik fejlesztője élt.

Akárhogy is érvelnek és érvelnek szakadatlanul Rocksteady-ék, a kérdés továbbra is megosztja a tömegeket, hisz egy új játék esetében - kivált az akciójátékok terén - a multiplayer nemhogy elvárt, de manapság már alapvető tartozék, legalábbis így vélekedik a PC- és konzolfelhasználók többsége. Azonban akadnak kivételek még az emilyen játékokat illetően is. A Rocksteady történetesen úgy véli, ha produktumukat a kérdéses többjátékos móddal is felvértezték volna, az Arkham City aligha lenne több 2 átlagos játéknál.

"Azt hinnétek, ez baró lenne," - mondta Ginn a témával kapcsolatban - "de ha a fejlesztők szemszögéből látnátok, mit is jelentene valójában single-player kampányra és multiplayer módra bontani a játékot, tudnátok, hogy ez csupán két meglehetősen átlagos játékot eredményezne. Mi egy állati jó Batman élményre helyezzük a hangsúlyt, és ennek az élménynek a single-player az alapja. Fontolóra vettük a dolgot, de mikor a gyártói perspektívából is megközelítettük a kérdést, úgy éreztük, ez veszélyeztetné a végeredményt."

Rocksteady: A multiplayerrel csak két átlagos játékot értünk volna el - 2. kép

"Igen trendi dolog manapság, hogy legyen multiplayer is, de ha egyszer nem passzol a kettő, akkor kicsit erőltetetten hathat. Csinálni valamit, ami mesterkélt és veszélyeztetni mindazt, amit szenvedéllyel létrehoztunk: nem, a jelek azt súgták, ne tegyünk ilyesmit."

Egy évvel ezelőtt kaptak szárnyra a Batman: Arkham City-ben foglaltatott multiplayer-rel kapcsolatos mendemondák, ám ebben az évben Rocksteady-ék több ízben is szükségét érezték leszögezni a nyers valóságot. Én személy szerint el sem tudnám képzelni, hogyan valósíthatnák ezt meg. Egy sárga-zöld-piros pizsamában ugrabugráló Robinnal az oldalunkon? Na neeeeeee...

Rocksteady: A multiplayerrel csak két átlagos játékot értünk volna el - 3. kép

3 hozzászólás

marco

10 éve, 5 hónapja és 11 napja

Jaja, én is nagyon csiptem, gyerekkoromban még a Sat1-en néztem állandóan pedig egy árva kukkot nem értettem belőle!

válasz erre

Vendég

10 éve, 5 hónapja és 11 napja

Uccsó kép nagyon üt! Már el is felejtettem a sorozatot, pedig hu de imádtam.

válasz erre

Vendég

10 éve, 5 hónapja és 11 napja

Pedig lehet hogy az lesz!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaManiac profiljamarco profiljaiPet profiljaXelosz profilja