Rockstar multiplayer event indul a hétvégén

2013. április 11.
1.3921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Rockstar bejelentette, hogy most hétvégén, avagy április 13-án egy nagyszabású multiplayer eventet rendeznek több videojátékukhoz is, amelyben olyan címek lesznek érintettek, mint a Max Payne 3, a Midnight Club Los Angeles, a Rockstar Presents Table Tennis, a Red Dead Redemption, a Grand Theft Auto 4 és az Episodes from Liberty City.

A hat órás event keretein belül nem csak számtalan extrát oldhatunk fel és érhetünk majd el minden egyes videojátékhoz, hanem még tapasztalati pontjaink is jobban fognak pörögni, mint normál esetben, így érdemes lesz mindegyik cím esetében csatlakozni egy kicsit a többjátékos mókákhoz.

A Rockstar leginkább a Max Payne 3-at szeretné promotálni ezzel az eseménnyel, így például két új és ingyenes multiplayer módot is elérhetővé tesznek az esemény alatt, ezek a Last Man Standing és a Team Last Man Standing lesznek, de a harcokban is tripla tapasztalati pontokat fogunk kapni minden egyes tettünkért cserébe. Az event április 13-án kezdődik és hat órán keresztül tart majd!
3 hozzászólás

marco

6 éve, 7 hónapja és 19 napja

Mondjuk egész hétvégére játékot terveztem, de nem pont Rockstar cuccokkal... De lehet hogy egy RDR menetet nyomok majd...

válasz erre

rDAVE

6 éve, 7 hónapja és 19 napja

Én PS3-on várható vagyok Red Dead Redemption-ben és GTA-ban.

válasz erre

csirkee

6 éve, 7 hónapja és 19 napja

akkor megvan a hétvégi progi azoknak akik nem mennek a playit-re

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja