Rockstar Dundee néven fut mostantól a Crackdown 2 fejlesztőcsapata

2020. október 12.
7.9461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Crackdown 2 fejlesztőcsapataként ismert Ruffian Games-t felvásárolta a Rockstar, ezzel egyetemben pedig át is nevezték őket, ennek értelmében pedig a továbbiakban Rockstar Dundee néven fogunk találkozni velük.
 

Amint azt először a TheGamer magazin közölte, a Ruffian Games október 6-án avanzsált Rockstar Dundee-ra, a Rockstar anyavállalata pedig, a Take-Two Interactive október 1-jén vette át a skót stúdió tulajdonjogát. Még 2019-ben a Ruffian Games bejelentette, hogy a Rockstarral együtt dolgozik több, meghatározatlan projekten. Ezt megelőzően a Ruffian Games elkészítette a Crackdown 2-t, és segített számos más játék fejlesztésében, köztük rengeteg Kinect címben és a Halo: The Master Chief Collectionben.

A Ruffian Games-t 2008-ban alapította Billy Thomson és Gaz Liddon, két fejlesztő, akik elhagyták a Realtime Worlds-öt, a stúdiót az eredeti Crackdown mögött. Ezt a 2010-ben bezárt stúdiót David Jones, az eredeti Grand Theft Auto egyik készítője alapította, tehát a Rockstar Games DNS-e mindkét stúdióban megtalálható.
4 hozzászólás

totyak

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Akkor üdv a családban kedves Rufian Games.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 2 hónapja és 23 napja

Crocodile Dundee.

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 2 hónapja és 23 napja

Úgysem a név számít hanem a produktum.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 2 hónapja és 23 napja

Hát elég érdekes név lett!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profilja