Rocket Knight: Először mozgásban a Konami visszatérő, rakétás oposszuma

2009. október 10.
2.5811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A héten érkezett a nagy meglepetés, Sparkster, a tizenhat Bit-es éra egyik közismert platformhőse sok-sok évnyi kihagyás után jövőre visszatér, megújult formában, trendi, háromdés grafikai köntösben.

A játékmenet ugyan megmarad kétdében, minden más azonban térbeliesedik. A Konami és a Climax platformere valamikor jövőre kúszik vissza a köztudatba, PlayStation 3, Xbox 360 és PC masinákon. Újabb információk nem, egy bemutatkozó videó azonban érkezett, tessék érte lejjebb csúszni.

Sparkster-rel első ízben a kilencvenes évek elején találkozhattunk, egy évvel később, 1994-ben jött a folytatás, majd a generációváltás maga alá temette az ikonikus oposszumot, a polygon-ok világába már nem nyert bebocsájtást. Csak idő kérdése volt, hogy a digitális disztribúció adta lehetőségekkel élve újra elővegyék, leporolják és új gúnyába öltöztessék. A Rocket Knight munkacímet viselő platformer nem egy natúr remake lesz, teljes megújulás vár rá, pörgősebb, színesebb és szórakoztatóbb lesz, mint Sparkster korabeli kalandjai. Egy kis régi szellem, modern köntösben, ez nagyon hiányzott már. Retro flashback-kel nyitunk, az új résszel ezután kötünk mozgásban barátságot.

#tv#
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 10 napja

Nem kicsit lett szebb az egész játék, grat a fejlesztőknek röhögő smiley

válasz erre
Rocket Knight
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaKisember001 profilja